Іван Дорн випустив кліп на пісню "Мужа дома нету", яку він записав разом з новим проектом Zventa Sventana фіналістки шоу Голос Тіни Кузнєцової. У п'ятихвилинному відео музиканти танцюють посеред лісу під музику, що поєднує в собі традиційні фольклорні мотиви та електронне аранжування.

"Мужа дома нету" — це народний танцювальний хаус. Трек про грань між свободою і розгулом. Про те, як нестримні веселощі можуть відвести на темну сторону сили. Спочатку це застільна пісня, яку в селі Розсішка Воронезької області виконували на весіллях", — пояснює Тіна Кузнєцова.

Раніше ми писали, що українська реперша Alyona Alyona (Олена Савраненко) , яка стрімко увірвалася в шоу-бізнес, випустила свій дебютний альбом під назвою "Пушка". У платівку увійшли 13 треків, в тому числі "Голови", "Рибки-3", "Відчиняй" і "Залишаю свій дім", які Олена представила не так давно. Назва альбому рэперша придумала сама, так як часто називає себе "пушка".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Також ми писали, що український співак Іван Дорн показав шанувальникам неординарне фото у спідній білизні.

Так, на знімку зірка позує біля стіни в трусах і спортивній ретро-кофті з логотипом відомої жувальної гумки, особливо популярної в 90-х, "Love is". Загальний колорит образу нагадує старі радянські фотографії. Зображення з'явилося на сторінці артиста в Instagram.

Думки фоловерів співака щодо подібного експерименту розділилися – одні наробили йому компліментів і порахували знімок дуже смішним. До речі, в коментарях вирішили, що образ зірки нагадує божевільного сантехніка.