Не дивуйтеся, якщо 13 квітня ви раптом відчуєте приступ ревнощів або приревнують вас. Зірки попереджають про уколи пристрасної недовіри та сумнівів у коханні. Тому, намагайтеся не дати цьому почуттю розростися. А з'ясування стосунків найкраще відкласти до післязавтра, і дуже можливо, що гроза обійде вашу пару стороною.

Овен
13 квітня сприятливий день для того, щоб разом відправитися за покупками. Постарайтеся не тільки купити все те, що вам і вашій коханій людині потрібно для душі і тіла, а й отримати задоволення від цього захоплюючого, але вельми стомлюючого марафону. Головне - захотіти.

Телець
У суботу було б корисно сходити всією сім'єю на якесь спортивне змагання, або самим зайнятися спортом. Аж надто день для цього дуже сприятливий! Якщо футбольного матчу не намічається, чому б просто не сходити погуляти?

Близнюки
13 квітня вам дуже придасться консультація близької вам людини щодо ваших стосунків з вашою другою половинкою. Чомусь саме сторонньому будуть видніші ваші проблеми, ваші помилки і шляхи їх вирішення і виправлення. Прислухайтеся до порад.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Рак
У суботу вашій коханій людині буде незручно зізнатися вам в тому, що його почуття до вас дещо змінилися, а, значить, і відносини ваші доведеться вельми модернізувати відповідно до почуттіви. Новина не з приємних, проте якось треба з нею ужитися.

Лев
13 квітня вас чекають цікаві зустрічі, несподівані знайомства і перспективні пропозиції. Вашого особистого життя всі ці блага торкнуться в першу чергу, тому ваше завдання - не упустити свій унікальний шанс і зробіть все можливе для того, щоб витягти з нього максимум вигоди.

Діва
У цей день вашій коханій людині захочеться якоїсь визначеності у ваших стосунках, і він буде домагатися її за всяку ціну. Так що якщо нічого конкретного на його питання ви йому відповісти не зможете, доведеться на ходу придумувати щось вельми переконливе, щоб дати собі відстрочку.

Терези
13 квітня ваш коханий буде наполягати на тому, щоб ви приділили йому максимум уваги, навіть якщо буде прекрасно розуміти, що це неможливо. Тому пояснювати йому сьогодні що-небудь - справа більш ніж марна. Постарайтеся хоч якось відповідати його вимогам.

Скорпіон
У суботу вашому коханому не доведеться довго вас вмовляти на ту чи іншу авантюру. Ви погодитеся на неї відразу і без зайвих слів. Хоча б тому, що в його компанії будь-яка пригода в радість, та й настрій у вас буде дуже пустотливий.

Стрілець
13 квітня у вас з'явиться унікальний шанс відчути себе дорослою, самостійною і сильною особистістю. Навіть якщо зазвичай ви являєте собою повну протилежність цьому образу. Ваша половинка буде приємно здивована вашими новими якостями. Постарайтеся їх не розгубити згодом.

Козеріг
Опинившись в людному місці, Козероги сьогодні ввечері можуть навипускав на волю таку кількість любовних флюїдів, що після не знатимуть, що робити зі здобутком. А він обіцяє бути багатим. Може, поділитеся з менш щасливими друзями?

Водолій
У суботу вашій коханій людині непросто буде зрозуміти логіку ваших дій. Дійсно, не так легко побачити чорну кішку в чорній кімнаті, особливо якщо її там немає, а її там, швидше за все, не буде. Залишається сподіватися, що ваша половинка помітить це досить швидко.


Риби
13 квітня зірки рекомендують витратити якомога більше грошей на вашу кохану людину. Зрештою, вони не більш ніж бризки, і їх якось можна буде заробити стільки, скільки потрібно. А кохана людина всього одна, і щасливе світло його очей дорожче за будь-яких мільйони.