Давно помічено, що різні знаки Зодіаку по-різному поводяться в ліжку: хтось зачаровує своєю загадкою і палає зсередини вогнем пристрасті, а хтось…

12-е місце — Риби

Риби здатні віддаватися чуттєвим задоволенням так, як не здатний жоден інший знак Зодіаку. Але саме це з ними і грає злий жарт! Для ідеального настрою Риб їхні коханці повинні забезпечити цілковитий комфорт, продумати кожну дрібницю, дати можливість перейнятися кожною миттю, створити настрій — тільки потім справа дійде до шовкових простирадл!

11-е місце — Діва

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сексуальний апетит у Дів звірячий. Таких складно задовольнити, якщо не володієш якостями, притаманними коханцеві року! Ці примхливі дівчата будуть віддаватися любовним утіхам до тих пір, поки самі не сягнуть кульмінації. Загалом, це найкраща коханка, але хороша вона тільки для підготовлених…

10-е місце — Козеріг

Дівчина-Козеріг здатна забезпечити вищий рівень насолоди! Якщо чоловік хоче опинитися в блаженному світі утіх, то така дівчина — як раз те, що потрібно! Чому вона на 10-му місці? Козеріг орієнтується виключно на власні бажання. Штурмом взяти Козерога неможливо. Секс «по-швидкому» викликає у них органічну відраза, здається їм таким, що принижує їхню гідність. Козерогові для любові потрібна ніч.

9-е місце — Рак

Заняття коханням з дівчиною-Раком доставляють ураган емоцій! Цей ураган довгий, бурхливий, пристрасний і феєричний. Таку дівчину зазвичай довго домагаються… Дуже довго. Нетерплячі в такому випадку просто-напросто відсіваються. Відносини з Раками часто дорогого коштують, ось тільки бере вона не купюрою, а почуттями, що виходять із самого серця.

8-е місце — Телець

Жінка — Телець жадає поклоніння і чекає від своїх коханих доказів їх почуттів. Тельці в сексі надзвичайно чуттєві, але схильні ліниво сприймати чужі ласки, а не марнувати свої власні; зате якщо налаштуватися на їхній внутрішній стан, то хмара блаженства, що оточує їх, огорне і чоловіка. Треба визнати, що для чоловіків вона настільки ж приваблива і принадна, як і руйнівна.

7-е місце — Лев

Дика кішка, пантера, вміє одним поглядом вразити наповал! Леви в ліжку дуже пристрасні, вони знають, як доставити задоволення, але роблять це найчастіше тільки з тими, хто цього «заслужив» за всіма пунктами. Так що, якщо чоловік не зміг створити той світ, про який мріяла Лев (нехай навіть на один день). «Адиос, мучачос», добре посиділи і вистачить…

6-е місце — Водолій

Водолії дуже трепетно відносяться до інтимної близькості! Така дівчина мрійниця, і мало кому вдається втілити її феєричні фантазії в життя: сьогодні вона хоче цього на кухні на столі, а завтра їй спаде в голову зайнятися любов'ю в поїзді.

5-е місце — Овен

Першочерговим і головним завданням дівчини-Овна в ліжку – є підкорити собі партнера, тобто отримати його згоду лягти в ліжко тоді і так, коли цього захоче ВОНА. Чоловіки, які зважилися на близькість з Овнами, повинні бути готові до емоційних гойдалок.

4-е місце — Близнюки

В ліжку пані під знаком Близнюки прагнуть одночасно виконувати кілька справ. Так вона прагне не тільки цілувати свого чоловіка, але і одночасно проводити стимуляцію його ерогенних зон. У сексі вона розкута, а дивовижна тонкість інтуїції дозволяє партнерам дивуватися чудовим варіантам. Ділити ліжко з Близнюками — це значить брати участь в марафоні. Переможцями стають найвитриваліші.

3-е місце — Стрілець

Представники знаку Зодіаку Стрілець гарні в ліжку, вони просто обожнюють займатися любов'ю. Реально можуть закохатися в того, хто довів їх до точки хтивого кипіння. Навіть якщо дівчина-Стрілець відчуває себе не дуже добре, вона просто не зможе відмовитися від пропозиції поніжитися в сексуальних обіймах коханого чоловіка.

2-е місце — Скорпіон

Жінка цього знаку зодіаку притягує, наче чаклунка – в ній поєднується зовнішня холодність і киплячі пристрасті в душі, вогненний погляд і вишукані речі, елегантні манери і войовничість. Головна фішка жінки-Скорпіона — все нове вона схоплює на льоту! Вона - найкраща коханка, правда, якщо чоловік готовий до експериментів. Складається враження, що вона вже все спробувала…

1-е місце — Терези

На першому почесному місці — Терези! У них є всі якості, якими повинна володіти ідеальна коханка. Дівчина-Терези дуже тонко відчуває свого партнера, навіть якщо вона знайома з ним не так і давно! Якщо чоловікові пощастило зустріти таку дівчину, ні в якому разі не можна її відпускати.

Найбільша насолода для Терезів — це відкрите задоволення і захоплення з боку партнера їх сексуальними можливостями. Підтримувати постійну пристрасть у відносинах найкраще допоможуть різні сексуальні експерименти, поїздки в нові романтичні місця, спільне вивчення сексуальних практик…

Як повідомляв Знай.uа, еротичний гороскоп на 30 березня для всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.uа писав, результат здивує всіх: астролог передбачив результат виборів президента.