Астролог Влад Росс назвав щасливчиків лютого 2019 року. Головним щасливчиком місяця стане Водолій. У лютому в їхньому житті з'являться нові люди, свіжі ідеї, завдяки чому Водолії будуть здатні круто змінити своє життя.

На другому місці щасливчиків - Лев. Особливо успішним буде місяць у плані партнерства, вони зуміють зустріти й вибудувати стосунки з важливими для себе бізнес-партнерами, а також укласти нові угоди.

Тільці також потрапили до топ-4 щасливих знаків лютого. Їм можна сміливо йти на фінансові ризики, а також займатися своїм просуванням кар'єрними сходами. Саме в цей час Тільці можуть обійняти високі посади або просто змінити роботу. Прихильність зірок отримають також Скорпіони.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Це гарний час для того, щоб змінити місце проживання, придбати нерухомість або емігрувати кудись. Також Скорпіонам у лютому дуже багато будуть допомагати родичі, вони сміливо можуть покладатися на допомогу близьких. Більш того, вони можуть сподіватися на захист предків, які вже пішли з життя.

Нагадаємо, плекають свої образи, як дітей: топ-5 злопам'ятних знаків Зодіаку.

Астрологи запевняють, що багато рис характеру людини можуть залежати від знака Зодиака. У тому числі образливість і злопам'ятство. Однак у них є шанс змінитися, якщо вони згадають про те, що життя занадто коротке, щоб витрачати її на ворожнечу і запам'ятовувати образи.

Як повідомляв "Знай.uа" янгол-охоронець за знаком Зодіаку: оберігає та допомагає розкрити таланти.

Ангели є посланцями небес. Вони захищають людей від темряви і зла. Кожен знак Зодиака охороняє свій Ангел, який допомагає йому розкрити всі таланти і достоїнства. Дізнайтеся, який Ангел оберігає саме вас, в залежності від знаку Зодіаку.

Також "Знай.uа" писав, що знаки Зодіаку, які не брешуть: як дата народження впливає на схильність до неправди.

Такі знаки Зодіаку не бояться виглядати дурними, навіть потрапляючи в неприємності. Так що, якщо ви хочете оточити себе людьми, яким можна беззастережно довіряти, зверніть увагу на ці шість знаків:

Овен. Завжди виявляє відкритість, зберігаючи чисте серце. Овни ніколи не будуть рубати з плеча і говорити необдумані речі.