Ангели є посланцями небес. Вони захищають людей від темряви і зла. Кожен знак Зодиака охороняє свій Ангел, який допомагає йому розкрити всі таланти і достоїнства. Дізнайтеся, який Ангел оберігає саме вас, в залежності від знаку Зодіаку.

Овен – Янгол Творіння. Він допомагає направити всі пориви цього експресивного знака в позитивне русло дає їм неймовірну фізичну і емоційну силу.

Телець – Янгол Трійці. Він наділяє спокійних Тельців відданістю і постійністю, допомагає доводити справи до кінця і переносити будь-які мінливості долі.

Близнюки – Янгол Спілкування. Він допомагає знаходити правильні слова в потрібний момент, дає захист і розуміння, допомагає пристосовуватися до будь-якої ситуації. Дає залишатися відкритим і позитивно налаштованим.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Рак – Янгол Достатку. Він наділяє цих людей сильною чутливістю і миролюбним характером, допомагає вчитися на своєму досвіді. Ангел дарує Ракам внутрішній спокій, рятує від напруги повсякденних проблем, а також дозволяє бути ніжним і м'яким.

Лев – Янгол Земної Сили. Дарує силу і надійність, особливо допомагає залишатися відданими, сміливими та оптимістичними. Ці риси характеру допомагають прожити цікаве життя, яка буде сповнене сюрпризів.

Діва – Янгол Зцілення. Наділяє здатністю зберігати зовнішній і внутрішній порядок. Дарує практичний розум, мудрість і старанність, дозволяє залишатися спокійними, оптимістичними і твердість на шляху до мети.

Ваги – Янгол Небесної Любові. Дарує знаку неймовірна уява, наділяє здатністю співіснувати з іншими мирно і гармонійно. Підвищене почуття справедливості.

Скорпіон – Янгол Перевтілення. Дарує знаку неймовірну сміливість, рішучий характер і силу. Завдяки Ангелу вони інтелектуально зрілі, романтичні і вірні.

Стрілець – Янгол Щастя. Він дарує їм прагнення до пізнання світу і різних культур, наділяє їх гарним настроєм, повагою до правил і бажанням вчитися. Допомагає залишатися чесними і щирими в будь-якій ситуації.

Козеріг – Янгол Праці. Він додає фізичних і духовних сил, допомагає концентруватися на знаннях і розумової діяльності.

Водолій – Янгол Свободи. Обдаровує творчим потенціалом, допомагає вчитися, розширювати знання і робить одним з найрозумніших знаків Зодіаку.

Риби – Янгол Мрії. Дарує знаку вселенську любов і милосердя. Наділяє гострою інтуїцією і здібностями до яснобачення.

Нагадаємо, астрологи назвали три найбільш підлих знака Зодіаку.

Як повідомляв Знай. ua, як обчислити Юду: головні зрадники серед знаків Зодіаку.

Знай. ua писав, як знаки Зодіаку розривають відносини: Лев - грюкне дверима, Рак - знову пробачить.