Астрологи переконані, що з Баранів і Скорпіонів виростають найбільш агресивні жінки. Самі зірки стають джерелом їх невичерпної енергії і сил боротися із зовнішніми подразниками.

ОВЕН

Жінок цього знака Зодіаку протегує червона планета війни Марс. У поєднанні зі стихією вогню її характер іноді схожий на руйнівне цунамі.

Овни веселі, цілеспрямовані і здатні розумно міркувати. Однак в одну мить її настрій може змінитися гнівом, а наслідки її невдоволення на собі відчують всі оточуючі.

Овни напористі і імпульсивні. Схильні шукати задоволення у всіх проявах життя. Однак її може вивести з рівноваги будь-яка дрібниця. Їй важко співпереживати і бути поблажливою до слабкостей оточуючих. Готова досягати мети будь-якою ціною.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

СКОРПІОН

Гнів і агресія жінок цього знака зовсім інша, ніж в Овна. Вони не спалахують миттєво, а можуть терпляче вичікувати потрібного години для розплати та помсти. Однак їх агресія не залишає каменя на камені.

Вони можуть бути справжніми фурією, а їх злість не виникає на порожньому місці, вона завжди має вбивчі аргументи, обґрунтована і логічна.

Скорпіони можуть роками накопичувати образу, щоб потім вдарити якомога болючіше. Найбільших неприємностей від дівчини можна очікувати в разі зради, її Скорпіон не пробачить і не забуде ніколи.

Раніше повідомлялося, що Одні люди дуже легкі в спілкуванні, а з іншими буває важко знайти спільну мову навіть через роки дружби. Астрологи упевнені, що знак Зодіаку грає в цьому не останню роль, що і впливає певною мірою на характер людини. Вони виділяють п'ять від природи нестерпних знаків Зодіаку.

Нагадаємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких шлюб – пекло. Але вони можуть бути щасливими в коханні.

Як повідомляв Знай. ua, знаки Зодіаку, які не брешуть: як дата народження впливає на схильність до брехні. Гороскоп сильно впливає на відвертість людини.

Знай. ua писав, що визнач свій темперамент за знаком Зодіаку. Один тип темпераменту у чистому вигляді зустрічається вкрай рідко.