Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Фанати "Гри престолів" згадали усі меми після прем'єри 8 сезону

"Гра престолів" — це не просто серіал, а ціла епоха. За вісім років персонажі серіалу стали багатьом практично рідними людьми. Всі стежили за їх трансформаціями і щиро співпереживали їм. Крім того, є фрази з серіалу, наприклад, такі як "зима близько", які вже стали культовими. На саму сагу з'явилося безліч пародій.

У той час як сценаристи, продюсери і режисери вигадували несподівані повороти сюжету, щоб здивувати глядачів, шанувальники саги в очікуванні нових епізодів створювали круті і дотепні меми. Пропонуємо разом пригадати найсмішніші з них.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Фото чорної діри облетіло Інтернет та потрапило в меми

Астрофізики з Європи провели конференцію, на якій показали першу в історії людства фотографію чорної діри. Знімок було зроблено в далекій галактиці Messier 87 у рамках проекту Event Horizon Telescope («Телескоп горизонту подій»). Вчені щасливі, а ось користувачів соцмереж порадувало інше — надмасивний колапсар виявився відмінною основою для мемів.