Позитивні емоції та сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Якщо життя - це суп, то я вилка

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Захоплена Кеті Боуман

Мем з фотографією молодої дівчини, яка дивиться на фото чорної діри, прикриваючи рот руками. Кеті — одна з програмістів, які розробили алгоритм, що дозволив зробити цей знімок. Мем використовується, щоб виражати захоплення, радість, здивування.

Багато ЗМІ почали поширувати фото Кеті, приписуючи їй головну роль у неймовірному науковому відкритті. Насправді вона одна з багатьох вчених, і сама ніяк не виділяє себе на тлі інших колег.

Хороше питання

Мем зі Шреком з забрудненим сажею обличчям і написом "Хороше питання". Мем найчастіше служить як схвалення якогось логічного міркування.

Євросоюз: Так ви нас залишите чи ні? Великобританія:

Коли моя зведена сестра запитує, чому я роздягаюся після того, як попросив її допомогти з домашньою роботою / Хороше питання

Кіт живий чи мертвий? / Шредінгер: хороше питання