У столиці Швеції проводять роботи по підготовці до відкриття єврейського музею. Раніше він був синагогою Тиска Бруннсплан, другим єврейським будинком поклоніння в Стокгольмі. Вчені досліджували будинок і виявили в ньому старовинні фрески. Їх знайшли під час реставраційних робіт.

Більшість із них датуються ХІХ століттям. Вони приховані під товстим шаром фарби. Христина Гамсторп, директор музею, повідомила, що експерти вже почали оглядати ці незвичайні і цікаві знахідки. Вона зазначила, що це хвилююча подія, яка дозволить розкрити важливу таємницю та пролити світло на культурну спадщину Швеції.

Стокгольмська синагога

На превеликий подив фахівців одна з фресок виявилася більш ніж незвичайною. Вони не показують зображення громадськості. Це наводить на думку конспірологів про те, що в синагозі ховається не просто фреска. Ймовірно, вона може являти собою страхітливе видовище, яке може навести паніку на мешканців країни. Уфологи вважають, що цю унікальну позаземне фреску ретельно приховуватимуть.

Варто зазначити, що процес прийняття християнства в Швеції відбувався досить довго і складно. Вона була останньою країною в Скандинавії та Західній Європі, яка прийняла християнство. На думку уфологів, до цього причетні прибульці, які мешкали на таємничій планеті Нібіру. Експерти висунули теорію про те, що скандинавські країни були одними з перших, з ким інопланетяни встановили контакт. Вони навіть заснували там власний таємний культ Нібіру. Саме тому стійкі духом язичники настільки довго протистояли натиску насадження християнства.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нібіру
Нібіру

Крім цього, в Скандинавії вже неодноразово були помічені НЛО. Минулого року місцеві жителі бачили, як інопланетні апарати пролітали над житловими будинками у Фінляндії.

В офіційній науці таємничу знахідку ніяк не коментують. Її представники обмежуються лише згадкою про виявлені стародавні фрески. Конспірологи переконані, що вчені знову намагаються приховати явні факти, які підтверджують контакт з прибульцями.

Контакт з прибульцями

"Знай.uа" писав, що на Марсі виявили НЛО

Нагадаємо: спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом, прибульці в люті, це тільки початок. Землю очікують масові катаклізми

Також "Знай.uа" писал про те, що вчені знайшли зв'язок між прибульцями и Стоунхенджем