У Дніпрі гола жінка вирішила прогулятися містом серед білого дня - єдиний аксесуар, який вона мала на собі, - сонцезахисні окуляри.

Любителька стилю ню

Відповідне повідомлення та кадри "голого інциденту" опублікував місцевий житель Іван Чепраков на своїй сторінці у Facebook, пише Politeka.

"Повністю оголена дівчина йшла по вулиці Космічній обласного центру. То так на неї вплинула весна зі своїм загостренням, чи це результат програного парі, чи, може, громадянка заплатила комуналку і податки і йде спокійно спати? Історія про це замовчує. Як і про те, куди дивляться численні поліцейські патрулі. Хоча, цілком можливо, це політика в голому вигляді – Femen протестують проти результатів виборів", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, дивний конфлікт відбувся в одному із казахських ресторанів швидкого харчування. Охоронець вигнав з приміщення дівчину, яка курила, а вона влаштувала для нього оголене шоу.

Як пише Mirror, охоронець побачив у закладі дівчину із цигаркою та ввічливо попросив її вийти і докурити на вулиці. Їй це прохання не сподобалось, через що вона застосувала грубу силу. Охоронець, який вдвічі більший за винуватицю, виніс її на вулицю, але не чекав швидкої помсти.

Через п'ять хвилин шанувальниця нікотину повернулась до закладу та облила охоронця водою. Він хотів знову відправити її надвір, але та кинула у бій важку зброю. Дівчина показала чоловіку голі груди.

"А ось тепер спробуй мене виштовхнути. Я тебе засуджу, якщо ти торкнешся мене", - кричала гостя закладу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Також Знай.ua писав про те, що відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото.