Досі по всьому світу, як серед вчених так і серед прихильників містичних теорій, блукає питання, ким насправді був Григорій Распутін. Уфологи заявили, що чаклун народився не на Землі, а прибув з іншої планети в 1869 році, коли в небі над Росією промайнула комета. А після виконання своєї місії він полетів на планету Х.

Повернення Распутіна очікується перед Великоднем, вважають уфологи. З кожним днем з'являється все більше доказів прийдешнього Апокаліпсису. Після страти царської сім'ї поширилися чутки, що їх смерть була прокляттям, яке наклав на них могутній містик.

Григорій Распутін

Згідно з історією, він загинув за півтора року до розстрілу Миколи II і його дітей. Чаклун за життя написав листа. У ньому він заявив, що, якщо він загине від царських рук або від когось, хто хоч якось пов'язаний з ними, протягом 2-х років з моменту цього послання, то кожен з членів царської сім'ї буде мертвий.

Так, 21 січня 1869 року в небі над Росією промайнула комета. За словами фахівців, ця подія стала ознакою народження Распутіна. Як повідомляє History, чаклун насправді народився не на Землі, а прибув з іншої планети, найімовірніше, з Нібіру, тобто виявився прибульцем.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Багато запевняли, що містик демонстрував свої надприродні здібності з самого народження. Серед них були можливість лікувати тварин та пророкування. Є легенда, що до Григорію Распутіну явилася нібито Діва Марія, яка наставила його на релігійний шлях і привела до царської сім'ї.

Є припущення, що вторгнення прибульців і апокаліпсис, який планується на Великдень, також пов'язані з фігурою Распутіна. Конспірологи стверджують, що Божевільний Чернець насправді не загинув. Він виконав свою місію, і прибульці забрали його назад.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напівміфічний об'єкт, іменований вченими як планети x або Нібіру, лине до нашої планети на шаленій швидкості прямо з сусідньої галактики і швидше за все вже знаходиться десь в межах Сонячної системи.

Нагадаємо, нічого подібного не бачили: гігантський льодовик несеться в море на шаленій швидкості.

Як повідомляв Знай.uа так і не випробували жіночого щастя: чому доньки Миколи II залишилися незаміжніми.

Також Знай.uа писав, Захарова "знайшла" вбивць імператора Павла I і Распутіна.