Користувач andeadd в LiveJournal пояснив феномен вже культового фільму "Наркокур'єр" режисера Клінта Іствуда.

"Пам'ятаєте відому історію про те, як Сара Бернар в 70 років зіграла 13-річну Джульєтту? На момент зйомок "Наркокур'єра" Клінту Іствуду було 88, а його герою у фільмі - 80; вважаю, це навіть більше вражає. Ну бо чим ти старший, тим кожен рік дорожче коштує, наприклад грати в 102 роки персонажа, якому 101, - це крутіше, ніж у 50 грати 7-річного школяра.

В сенсі меседжу кіно констатує сумний факт: мораль мертва і ніхто навіть не намагається її реанімувати.

Герой Ерл Стоун - тихий, приємний чоловік; все життя він займається розведенням квітів і досяг в цьому грандіозних успіхів, зібравши всі престижні медалі та почесні грамоти, включаючи перший приз на регіональній виставці "Флора Техасу 2018".

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Але на старості років Ерл раптово вирішує, що перевозити наркотики для мексиканської мафії куди прибутковіше. Тобто пристойний начебто мужик легко змінює чисту совість і своє високодуховне, медитативне заняття (адже що може бути краще для літньої людини, ніж копатися в землі і радувати народ своїми трояндами і півоніями?) на опосередковане вбивство людей.

Зате тепер у дідулі стільки бабла, що він щодня купує собі елітних повій, своїм онукам спонсорує навчання в Гарварді і шмотки від Версаче, а доньці дарує новий "гелик" і дачу під Детройтом. І совість не мучить його жодного разу.

Коли його нарешті ловить ФБР, на суді він каже:
- Про що я шкодую - треба було раніше почати вирішувати проблеми сім'ї (себто раніше треба було починати торгувати героїном, а не з орхідеями возитися).

Глядачам пропонується розплакатися і пожаліти його; ніяких натяків засудження його звірячої логіки і кривавих грошей у фільмі немає і близько. Оь така шокуюча нині "мораль".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильною вінілової смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.