Американський блогер з ніком asiidiot опублікував на своїй сторінці в Twitter доволі незвичайну фотографію. На ній зображені досить дивні предмети. Він запропонував користувачам відгадати, що ж саме зображено на знімку.

Таємнича фотографія зацікавила багатьох. У коментарях користувачі почали гадати. Вони проявили фантазію і пропонували найрізноманітніші варіанти, але їм так і не вдалося назвати предмети на зображенні.

Дивне фото

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Варто відзначити, що практично всі об'єкти, зображені на знімку, спантеличили користувачів. Вони виглядають по-справжньому дивно.

Але юзери не здаються. Один із них припустив:

"Так ось що відчувають люди під час інсульту?"

Другий зауважив:

"Це схоже на усвідомлення сну уві сні".

Ще одного користувача фотографія вирішила задуматися. Він написав:

"Це фото знає брами, це фото - брама, це фото - ключ і страж воріт. Минуле, сьогодення і майбутнє - все на одному фото".

Деякі користувачі вирішили, що на знімку зображене пекло, інші побачили тварин:

"На секунду мені здалося, що я побачив кота. Але я помилився".

Один з коментаторів вирішив відповісти картинкою, на якій чітко видно предмети.

Сам автор так і не розкрив правильну відповідь. Він вважає за краще зберегти його в таємниці.

Нагадаємо: топ-7 найбільш знаменитих записів в історії Twitter до Дня народження культової соцмережі

Читайте також про віртуальне кладовище. Facebook вирішив долю померлих користувачів

Також портал Знай.uа писав, що Facebook незабаром дозволить користувачам видаляти історію власних онлайн переглядів. Може здатися, що це нововведення практично марне, але це не так. Компанія може перестати нав'язувати рекламу користувачам, що їм просто не потрібна.