Якщо християнське свято Великодня має для вас важливе значення, тоді напередодні, в день скорботи, знадобиться гарна проза. Страсна п'ятниця - найсумніший день у церковному календарі, коли люди повинні шанувати пам'ять про розп'яття Ісуса Христа. Очищайте душі, кайтеся в гріхах, нагадуйте ближнім про це! Нехай ні в кого з нас не буде місця для брехні, обману та фальші.

Душевна проза про Страсну п'ятницю

Привітання в прозі зі Страсною п'ятницею є важливим елементом для підтримки тих православних, хто насправді вірить у Бога, душею та серцем відчуває біль великої жертви Ісуса Христа. Побажання й теплі слова в цей день доречні. Ваші помисли повинні бути чистими та світлими. А слова тільки найщирішими.

Листівка зі Страсною п'ятницею
Листівка зі Страсною п'ятницею

Колись давно Ісусу Христу довелося зазнати через нас, людей, страшні муки. Ми всі в цьому світі такі грішні... Давайте прийдемо сьогодні та поклонемося до ніг Сина Божого. Його душа і зараз плаче про наші гріхи. Весь світ оплакуватиме розп'ятого Христа. І не лаврами його голову покрили, а колючим терням. Усіх вас, мої сестри і брати, вітаю зі Страсною п'ятницею! Нехай цей день надасть нам можливість щиро помолитися і покаятися в скоєному. Любові, добра, миру та прощення всім нам!

Щиро і від усього серця поспішаю привітати зі Страсною п'ятницею! Бажаю перш за все покаяння, прощення та миру. Нехай у вашому домі завжди панують затишок, спокій і гармонія! А ваші діти ростуть здоровими та веселими!

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Листівка зі Страсною п'ятницею
Листівка зі Страсною п'ятницею

У трагічний день Страсної п'ятниці хочу побажати вашій родині доброти й очищення. За вікном уже настала весна, тож нехай і у вашому серці все оживає й розквітає! Здоров'я міцнішає і смиренності вистачає. Живіть із Богом в душі завжди! Каяття вашому дому, подальшої любові й радості! Миру, надій, віри в майбутнє і небесного благословення!

У цей день на Голгофі був розп'ятий наш Спаситель. Давайте згадаємо про це, прочитаємо молитви, покаємося в скоєному. Наш Пророк і наш Учитель зазнав великих тяжких мук заради нас. Тож давайте прославляти Ісуса. Любіть його так, як Він любив і любить нас! Згадайте, як постраждав Ісус Христос за гріхи людини, як він мучився і страждав, будучи розіп'ятим на хресті. Давайте покаємося разом, адже Ісус віддав за нас Своє земне життя. Даруйте радість і надію один одному! Нехай ваше земне життя не буде марним! Шлях порятунку зовсім поруч - варто тільки простягнути руку.

Листівка зі Страсною п'ятницею
Листівка зі Страсною п'ятницею

Насправді, коли ми говоримо про привітання у день Страсної п'ятниці, то маємо на увазі подвиг великого Спасителя. І те, що він не забутий. Сумний день забрав Його життя, і ми повинні пам'ятати про це. Вітальна проза про Страсну п'ятницюповинна бути гарною, сердечною та складеною правильно. Будьте душевноо чистими й бажайте дотримуватися цього ближнім!

Гарна проза: Страсна п'ятниця - певна данина давній традиції

Страсна п'ятниця: проза - привітайте близьких, адже саме в цей день був розп'ятий Ісус Христос за гріхи кожної людини. Надсилайте душевні слова рідним та близьким або вітайте особисто із цим знаменним днем, який повинен урятувати всіх нас, очистити наші душі та зцілити. Оцініть запропоновані на нашому сайті варіанти прози.

Сьогодні той Великий день, коли потрібно просити вибачення у ближнього свого та Всевишнього. Іноді навіть наші думки й рішення бувають гріховними. Відкладіть домашню роботу сьогодні й подумайте про духовне! Велика скорбота допоможе в прийнятті про усвідомлення істини. Любіть і цінуйте те, що у вас є. Дякуйте Богові за все. Бажаю, щоб ваші душі були смиренними й праведними!

Листівка зі Страсною п'ятницею
Листівка зі Страсною п'ятницею

Незважаючи на перенесені прикрості в день Свого розп'яття, Ісус Христос не втратив душевності, терпимості та любові до ближнього. І миряни повинні, згадуючи про ті трагічні події, пронести крізь себе Христові муки, сповідатися й очиститися. Давайте тихенько всі помолимося, попросимо прощення й щоб насупив мир на нашій землі. Не варто сумувати! Попри все варто думати тільки про хороше, любити, сподіватися і вірити!

Моліться, виганяйте злі духи! Адже ті, хто моляться, багаті душею. Живіть смиренно і мирно! Просіть у Бога захисту! Згадуйте в тиші в Страсну п'ятницю про муки Сина Божого. Лікуйте душу від негараздів і хуртовин. Нехай у ній розпускаються квіти та світить тільки найяскравіше сонечко!

На жаль, багато хто з нас ходять сьогодні до церкви лише за тим, щоб посвятити воду, вербу або паски. А ось до Бога йдуть не всі. Але ж ми повинні ходити в храм перш за все заради того, щоб бути почутими Всевишнім. Сумуйте та дякуйте Ісусові в Страсну п'ятницю за те, що він віддав своє життя за наші гріхи. Спаситель ніколи нас не залишить: якщо в це свято вірити, так і буде. Радості всім у день Воскресіння Христового!