Інтерес вчених до Місяця істотно збільшився, коли США несподівано закрили дослідницьку програму під назвою Аполлон. Уфологи з усього світу запідозрили щось недобре. Багато хто з них вважає, що корінні жителі земного супутника ясно дали зрозуміти американцям, що їм не раді. З того часу астрономи з різних куточків планети намагаються розгледіти сліди життя на Місяці. Неймовірно, але одному з них, схоже, вдалося це зробити.

Луна

Уфологи заявили, що вперше в історії людства вони знайшли важливі докази існування прибульців-кротів, які мешкають під поверхнею Місяця.

Астроном ентузіаст детально розглянув один з кратерів з допомогу просунутої оптики. В глибині утворення, яке виникло після падіння метеорита, замість звичної воронки розташована будова майже правильно геометричної форми. А в її центрі знаходиться щось, що нагадує шпиль. Навряд він з'явився тут у результаті природних метаморфоз супутника.

Дослідження астронома

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Це відкриття підкріплює недавнє дослідження NASA. Вченим агентства вдалося довести, що Місяць сповнений величезної кількості тріщин. Деякі з них неймовірно великі – їх глибина сягає 20 кілометрів. Фахівці вважають, що саме в цих кратерах мешкають колонії прибульців-кротів.

Місячні кратери

Завдяки науковому прогресу їм вдалося обійти людство. Вони вже освоїли технології міжпланетних перельотів. Багато землян стали свідками того, як інопланетні кораблі то вилітали з місячних кратерів, то залітали назад. Ймовірно, прибульці бояться яскравого світла. Вони ховаються в глибинах Місяця, і залишають кратери лише тоді, коли потрібно здійснити політ на Землю для видобутку важливих ресурсів. У мережі можна знайти безліч кадрів, на яких НЛО викрадає воду, худобу та інші ресурси.

НЛО викрадає корову

Нагадаємо, інопланетяни зцілили вмираючу дівчину. До їх прибуття вона не могла навіть їсти – настільки хвороба прогресувала.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік побачив загадковий НЛО незвичайної форми, який нагадує чорну лінію. Він раптово виник над трасою і так само швидко зник.

Читайте також: спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом, прибульці розлючені, це тільки початок. Землю очікують масові катаклізми.