Сейсмограф SEIS, доставлений французьким зондом NASA InSight, зафіксував перший в історії землетрус на Марсі. Фахівці повідомили, що сейсмоактивність відзначається як слабка, але виразна. Окремо згадується, що дані поштовхи – це перші із зафіксованих, які викликані не зовнішніми умовами (вітрами і тп.), а внутрішніми процесами Червоної планети.

Зонд InSight

Ця подія підтвердила безліч теорій експертів з Далекосхідної асоціації уфологічних наук про марсіанську активність, а також її зв'язок з процесами на Землі.

Фахівець з ДАУ поділився результатами досліджень:

"Всупереч відомим науці даними, планети Сонячної системи тісно взаємопов'язані не тільки сонячною активністю і силами тяжіння. Ретельне вивчення поверхні планет допомогло зробити певні висновки. Деякі з них були заселені в незапам'ятні часи. Процеси, які призвели до загибелі життя на цих планетах, можуть бути загрозою для Землі. Марс дійсно прокинувся".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сейсмограф SEIS

Вченим вдалося з'ясувати, що життя існувало на Марсі, Венері і Титані – найбільшому супутнику Сатурна. Тисячі років тому орбіти планет були набагато ближчими до земної. Завдяки цьому на планетах були комфортні для життя біологічних видів температури.

Сейсмограф SEIS

Уфологи вважають, що життя гуманоїдних або тваринних видів на планетах були знищені катаклізмами планетарних масштабів. Теорію підтвердили світові фахівці, серед яких – знаменитий тайванський космолог Скотт Уорінг. Він переконаний, що раніше Червону планету населяла розвинена цивілізація. Вона загинула через планетарний катаклізм або глобальну війну.

Сейсмограф SEIS

Згідно з даними NASA, в 2016 році на Марсі розігралася пилова буря, яка охопила всю планету. Внаслідок цього було втрачено зв'язок з марсоходом Opportunity. Через кілька років на Червоній планеті зафіксовано перший землетрус, який викликаний внутрішніми тектонічними процесами.

Пилова буря на Марсі

У грудні минулого року зонд InSight прилетів на Марс для вивчення тектонічних процесів Марса та інших планет. Це наштовхує експертів на думку про те, що NASA відомо, що чекає Землю. Можливо, агентство цілеспрямовано вивчає загрозу, тримаючи все в таємниці.

Пилова буря на Марсі

Все те, що відбувається на інших планетах, може зачепити і нашу, адже всі елементи Сонячної системи взаємопов'язані.

Марс

Читайте також: прибульці випередили Ілона Маска і колонізували Марс.

Нагадаємо: На Марсі виявили НЛО, прибульці прибули, щоб врятувати Червону планету.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Марсі виявили людську скульптуру: що приховує Червона планета.