До дня Великодня залишилося зовсім небагато часу. Напередодні свята християни відзначають Лазарєв день. Якщо для вас православ'я та віра мають вагоме значення, привітайте зі святом чудесного воскресіння своїх друзів і родичів. Очищайте свої душі, уникайте гріховних помислів, кайтеся в скоєному та нагадуйте ближнім про це! Нехай проза про Лазареву суботу допоможе донести істину Божу. За допомогою щирих слів вдасться достукатися до сердець багатьох.

Душевна проза: Лазарева субота - день дивовижного воскресіння!

Викорінити зло ми в силах самі. Досить тільки не ображати інших, не зневажали й не зловтішатися. Бути добрими і милосердними абсолютно нескладно. Щоб у наших серцях не було місця для брехні, обману та фальші, потрібно читати молитви й каятися в гріхах.

Душевна проза в день Лазаревої суботи вселить у душі християн справжню надію. Нехай світло цього свята осяє душі всіх людей добром, наповнить їх оселі благодатним спокоєм, радістю та миром!

Листівка з Лазаревою суботою
Листівка з Лазаревою суботою

Вітаю з Лазаревою суботою! Бажаю, щоб віра в Бога була дуже міцною і непохитною! Сподівайтеся на диво, любіть ближніх! Нехай ваше життя буде легким та щасливим!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Бажаю жити без сумнівів у душі! Нехай усі члени сім'ї будуть здоровими, сильними й щасливими! Від щирого серця бажаю, щоб недуги обходили твою оселю стороною, а здоров'я тільки додавалося! Бажаю всього найкращого і світлого! Нехай свято осяває душі теплом, а серце зігріває любов'ю та світлом!

Бажаю спокою, миру та радості вашому дому! Нехай у житті не буде місця для турбот, забобонів та негараздів! Просіть пробачення і заслуговуйте його! Приймайте замість покаяння радість буття, щастя, Божу благодать і благословення!

Листівка з Лазаревою суботою
Листівка з Лазаревою суботою

Як правило, в Лазареву суботу можна нічого робити по дому. Це те церковне свято, коли можна працювати: шити, прати, прасувати, мити підлогу, займатися рукоділлям. Усі садово-господарські роботи під забороною. Відзначаючи Лазарєв день, дуже важливо пам'ятати про те, що не можна сваритися і лихословити. Важливо молитися і бути милосердними. Гарна проза повинна нагадати і вашим близьким про це.

Гарна проза: Лазарева субота - кидайте всі справи, відзначайте свято!

Якщо в Бога свято вірити й щиро молитися Всевишньому, Він обов'язково вас почує і зцілить. Дотримуйтеся церковних традицій. Пам'ятайте, що ті люди, які ведуть праведний спосіб життя, знаходять надію на порятунок своєї душі.

У святу Лазареву суботу хочу побажати ще більше вкоренитися в святій вірі до Бога. Згадай диво воскресіння святого Лазаря Сином Божим! Читай Богу молитви, дякуй Йому за все! Зрізав гілочки верби, готуй їх для освячення, приймай натомість від Бога здоров'я, радість та удачу! Не забувай поділитися теплом і любов'ю зі своїми рідними та близькими! Зі святом!

Листівка з Лазаревою суботою
Листівка з Лазаревою суботою

Ламайте в Лазареву суботу вербу, святіть її у церкві, шмагайте одне одного і зцілюйтеся від хвороб! Скоро - свято світлого Великодня. А поки ми повинні каятися й поститися. Нехай життя підносить натомість тільки все найкраще: радість, везіння, удачу, багатство й здоров'я!

Із настанням Лазаревої суботи хочу побажати гарного настрою на весь день! Нехай дивовижне воскресіння праведного Лазаря стане днем вашої безгрішності та щирості. Здоров'я всім членам сім'ї, удачі та Божого благословення! Нехай ваші помисли будуть чистими, а дії та вчинки – добрими й щирими. Живіть, щоб творити добрі справи! Насолоджуйтесь світлими радісними днями!

Ідіть праведним шляхом і ніколи не сумнівайтеся в своїй вірі! Будьте непохитними, вірте в диво, і воно обов'язково станеться! Живіть у любові, мирі та злагоді! Нехай ніякі біди не зламають вашу родину! А тільки щастя й позитив присутні у вашій оселі!

Листівка з Лазаревою суботою
Листівка з Лазаревою суботою

Якщо ви хочете, щоб Божа благодать зійшла на вас, тоді щиро покайтеся в своїх гріхах. Адже гординя, недбайливе ставлення до батьків, грошолюбство, обжерливість та вживання спиртного - все це великий гріх. Молитви й покаяння можуть спокутувати нашу провину. Нехай диво воскресіння праведного Лазаря вселяє в серця ваші справжню надію!

Лазарева субота: проза - привітайте рідних та близьких з днем праведника!

Йти праведним шляхом не так вже й складно. Якщо душа осяяна Божим теплом і наповнена благодатним спокоєм, удачай Господнє благословення не залишать вас. Прагніть жити за заповідями Божими! Вчіть цього інших. І тоді стрічка благополуччя і щастя буде супроводжувати наше життя.

Листівка з Лазаревою суботою
Листівка з Лазаревою суботою

Бажаю, щоб Господь Бог захищав від усього поганого й негативного, оберігав від поганих помислів і вчинків. Нехай життя буде яскравим, наповненим теплом і світлом! І хоч іноді трапляються найнеймовірніші дива! Благочестя і миру, співчуття до ближнього і милосердя! Дива Господніх благословінь обов'язково торкнуться праведних!

Із Лазаревої суботою! Нехай тобі, людині віруючій, натомість за віру й відданість Богу, посміхнеться щастя! Бажаю щирої любові, радості й добра! Твому дому - достатку, гармонії, затишку й Божого захисту від ворогів та негоди! Тепла - в душі, благодаті - в оселі й любови до ближнього - в серці! Захоплюйся дивовижним Воскресінням праведного Лазаря! Зміцняйся у вірі та будь щасливий!

Листівка з Лазаревою суботою
Листівка з Лазаревою суботою

У Лазареву суботу хочу побажати відчути божественну силу! Добра усій твоїй сім'ї! Нехай твій будинок наповнюється радістю за праведника Лазаря, який воскрес! Люби Христа, і нехай негаразди обходять тебе стороною! Миру твоїй обителі, чистих помислів, радості й посмішок!

Нехай доброта і любов живе з вами! А душу від усього поганого і злого захищає сама Божественна сила! Бажаю безкорисливої й всеосяжної любові Господа Бога до вашої сім'ї! Плекайте в своїх серцях благодійність, милосердя та чуйність! Нехай турбота про близьких людей приносить задоволення! Любові та Божої благодаті!

Нехай у день Лазаревої суботи ваша сім'я буде радіти словам молитви! Прославляючи святі діяння Ісуса і дивовжне воскресіння праведного Лазаря, відкривайте свої серця для благодаті! Зберігайте світлу і добру віру в Бога! Даруйте оточуючим любов, турботу і розуміння!