Любов, як у казці. Вони познайомилися в школі, і зрозуміли, що не можуть один без одного. Рука об руку, вони прожили все життя і виростили п'ятьох дітей. Вони були ідеальною сім'єю. Але одного разу все зруйнував звичайний тест ДНК.

Історія з'явилася на Reddit. Писав 52-річний житель США під ніком Needadvicedesperate (Потрібна порада, я в розпачі). Він розповів свою історію, під якою розігралася ціла буря коментарів. Хтось не повірив, хтось від усієї душі співчував чоловікові, хтось подумав, що це "вкидання". Але байдужим не залишився ніхто. Ось, як обрушилася вісь всього його життя.

Автору поста 52 роки, і він познайомився з майбутньою дружиною ще в школі, а тепер у них п'ятеро дітей, більша частина з яких вже дорослі.

Я зустрів свою дружину, ще коли ми вчилися в старших класах, а вже в коледжі ми одружилися. У нас п'ятеро чудових дітей, і до того, що відбулося кілька тижнів тому, я вважав, що у нас ідеальний шлюб. Ми такі типові закохані один в одного зі школи, гуляємо разом, ніколи не сваримося, і я роблю все, що, мені здається, повинен робити люблячий чоловік.

Все змінилося, коли старша дочка (їй 33 роки) вирішила зробити тест на родовід — це популярна послуга в США, яка набирає популярність і у нас, з допомогою бази ДНК вона дозволяє дізнатися про родичів, про яких людина і не підозрював.

Результати цього тесту виразно показали, що я — не її батько. Вона довірилась мені особисто і була дуже засмучена, але я запевнив її, що, незважаючи ні на що, вона моя дочка і я завжди буду любити її.

Автор посту розповідає, що він самий стереотипний ірландець, всі родичі якого, крім нього самого, живуть на острові, а тест на родовід показав, що у його дочки немає ніяких родичів в Британії, ні в Західній чи Північній Європі. Звичайно, це могла бути помилка, так що батько і дочка вирішили зробити тест на батьківство. І він підтвердив, що ніякої помилки немає: автор посту не біологічний батько цієї жінки.

Ця новина мене просто зламала. Мені соромно писати, але я заридав прямо перед дочкою. Невірність дружини і реакція моєї дочки, так сильно расстроившейся, просто вивели мене з усякого рівноваги.

Після цього батько вирішив поговорити з іншими дітьми, крім молодшої дочки, якій лише 14. Він допускав, що зможе впоратися, якщо дізнається, що лише одна дитина не від нього. До того ж все це було більше трьох десятиліть тому.

Але ні, батьком дітей не просто виявився якийсь інший чоловік,

Ми зробили тести на батьківство для кожного з ще трьох дітей. Мало того, що всі вони не мої біологічні діти. У них три різних батька на чотирьох. І це, знаєте, ніби робить ситуацію ще гірше. Тобто у неї був не один постійний роман на стороні, а різні?

Чоловік отримав багато підтримки і питань у коментарях, після чого він прояснив ще один важливий момент.

Наша старша дочка не була запланованою, всі інші діти були. Кожен раз ми дізнавалися, що у нас буде дитина, через кілька місяців після того, як починали намагатися.

За словами автора поста, він намагається вивести дружину на важливий для нього розмову, але все це йде лише у відповіді типу «Ми разом з школи, як ти можеш мені довіряти?»

Чоловік ще не втрачає надію, що в тестах могла бути якась помилка, але це все не дуже віриться (надто вже багато доказів), і морально готує себе до розлучення (і до безлічі походів до лікаря, який допоможе йому повернутися в нормальний стан). Правда, він дуже турбується за 14-річну дочку і те, що, мабуть, їй належить дізнатися.

І це рідкісний випадок, коли реддітори в коментарях вагаються з порадами, але в одному вони точно впевнені.

Також раніше ми писали, що ДНК тест зруйнував стосунки хлопця.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще