Ніколи не знаєш, коли простий жарт може перетворити твоє життя на пекло. Так сталося з 26-річним американцем, який вирішив жартома пройти тест ДНК разом зі своєю дівчиною, а коли отримав результати, то мало того, що залишився один, так ще і життя його, по всій видимості, ніколи не стане колишнім.

Користувач соціальної інтернет-платформи Reddit поділився з співтовариством своєю історією. 26-річний американець розповів, що він і його 27-річна дівчина вирішили заради жарту пройти ДНК-тест, який пропонувала одна з компаній. Ця генеалогічна компанія дозволяла відстежити родинні зв'язки. Результат шокував їх обох. З'ясувалося, що одним з предків бойфренда є відомий серійний вбивця його точного імені користувач Reddit не назвав.

ДНК-тест зруйнував життя

Прийшов у жах хлопець розпитав своїх старших родичів, і ті зізналися, що знають про , але намагалися приховувати похмуру сімейну таємницю і максимально дистанціюватися від цієї особистості.

Молодий чоловік сказав, що його подруга була приголомшена і стурбована цим відкриттям, але він сподівався, що їх відносини переживуть несподіване випробування. Однак він помилився. Місяць тому дівчина заявила, що хоче з ним розлучитися. "Вона сказала, що дуже любить мене, але те, що я однієї крові з кимось настільки злим, змусило її поглянути на мене по-іншому"», розповів американець. Після цього хлопець запитав ради — як йому повернути наречену.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Деякі підтримали рішення дівчата. Однак більшість засудили її поведінка і рекомендували хлопцеві не засмучуватися з-за такої втрати. "Якщо вона дозволяє результатами встати на шляхи ваших відносин, це означає, що вона вже збиралася піти і просто шукала спосіб" — написав один.
"Їй чи був потрібен привід, або вона просто повна дебилка. У будь-якому випадку не догляд тільки до краще", написав інший.

Нагадаємо, незвичайний притулок під назвою "Котячий будинок" розташований на Гавайському курорті.

Як повідомляв Знай.иа минулого тижня в Мічигані сталася "высадка" групи канадських волков.

Знай.иа писав, мисливці відкрили вогонь захисникам прав тварин із-за здобичі.