Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Меми про спойлери до фільму "Месники: Фінал"

Серія мемів про тих, хто публікує спойлери до супергеройского фільму "Месники: Фінал". Як правило, такі люди викликають ненависть у інших, хто ще не бачив прем'єру.

24 квітня після показу "Месників" у Китаї в інтернет потрапила повна версія стрічки у поганій якості. У соцмережах почали поширюватися перші спойлери, причому не всі з них були правдивими. Деякі користувачі навмисно пишуть фейкові факти, щоб заплутати інших.

Коли зрозумів, що не можеш подивитися Месники: Фінал тому що там спойлери

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Коли ти 5 хвилин не засуджував спойлери до Месникам / Я суперскромный

Що якщо б ми використовували 100 відсотків нашого мозку / Не дивіться Месники: Фінал, тому що там спойлери

Спойлер до Месникам: Танос покличе Капітана В'єтнам щоб вбити Капітана Америку

Тренер скочил таку пику, що став мемом

В твіттері стало популярним відео, як тренер баскетбольної команди "Торонто" Нік Нерс застиг під час матчу з дуже здивованим виразом обличчя. Такі яскраві емоції зробили Ніка новим мемом.

Нік Нерс — легенда. Він реально простояв з таким виразом обличчя 11 секунд

Арья: "Знімай свої штани".

Я: