Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Українські політики стали кумедними писанками

Свято Великодня вже пройшло, але, як і всяка значуща подія, вона стала приводом для різних мемів. Черговим об'єктом жартів стали відомі українські політики, народні депутати. Центральної писанкою звичайно ж був новообраний президент України Володимир Зеленський. Але наскільки він круте яйце, сказати поки складно.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Посмішка Емілії Кларк розійшлася на смішні меми

Емілія Кларк знову довела фанатам «Гри престолів», що своєю мімікою вона може зобразити будь-які емоції, і тепер з посмішки Дейенеріс в останньому сезоні народився новий мем. Цей вираз обличчя кхалісі ідеально підходить до дуже різних ситуацій, і неважливо, говорите ви з дідом, який вирішив пояснити вам за політику, приходите на роботу чи просто знайомите дівчину зі своїми подругами.