Деякі дами володіють особливим магнетизмом, змушуючи чоловіків робити заради них навіжені вчинки.

5-е місце - Ваги

Легка на підйом, сексуальна, смішлива і в той же час здатна взяти себе в руки в складних ситуаціях, жінка-Терези вбиває чоловіків наповал. І це не фігура мови, а солодка (часом і гірка) правда життя. Потрапив в любовні мережі шанувальник стає одержимий ідеєю приручити її, але навряд чи це можливо в довгостроковій перспективі. Останнє слово все одно буде за нею, їй вирішувати.

4-е місце - Стрілець

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Жінкам-Стрільцям подобається ділити життя з чоловіками у всіх її проявах і радощах. Такого, щоб «я читаю, ти ремонтуєш машину» не буде: вона теж буде лагодити машину. А якщо знадобиться, заллє масло або антифриз. Ні, ну а що такого? І це найсильніший афродизіак для багатьох чоловіків. Складність в тому, що сильний характер Стрільців часто поєднується з їх егоїзмом.

3-е місце - Лев

Яскраві, дуже спокійні і одночасно схильні до авантюр... Як це поєднується у жінок, народжених під знаком Лева, абсолютно незрозуміло. Але поєднується ж якось. Наймогутніша зброя Левиць — те перше враження, яке вони справляють на чоловіків. Що там далі, не так важливо, тим більше, що «там далі» — пристрасть і чоловічий полуобморок. Важливий нюанс, чоловіки: поруч з Левицями вам потрібно бути котиками. Тобто левенятами. А спробуєте показати себе Левом — відразу ж отримаєте м'якою, ніжною, але сильної лапою Левиці по загривку. Майте це на увазі.

2-е місце - Діва

Сама справжня загадка — ця Діва. Навіть невиразна особа-Діва здатна закрутити голову, нічого особливо для цього не роблячи. Прийде, сяде в куточку на нараді, щось поклацає в ноутбуці, підніме очі, подивиться на чоловіка короткозоро, а чоловік-то хлоп — і все, пропав. Наука навіть і не береться досліджувати цей феномен. Вражає інше: їй часто взагалі не цікаво бути розбивателькою сердець. Що саме по собі — ось це байдужість до власних чар - ще більший афродизіак.

1-е місце - Скорпіон

Харизматична Скорпіонша робить все, що хоче, неодмінно перевіряє чоловіків на міцність, вона мстива, кусається — як у прямому, так і в переносному сенсі. Скорпіонша поширює навколо себе радіаційний фон сарказму. Дотепність жінки, народженої під цим знаком, полягає в буквальному сенсі з розуму і дотепів. Скорпіонша, до всього іншого, відмінна актриса і за необхідності зобразить все, що забажає. В тому числі і кішечку. Правда, з дуже гострими кігтиками.

Нагадаємо, названо найбільш фартові знаки Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.uа відомий психолог розкрила секрети, як привабити багатство. Ці ритуали смішні, але дієві.

Також портал Знай.uа писав, від яких речей у будинку рекомендується негайно позбутися.