Сюжетні повороти не тільки інтригують, але і шокують – особливо в самому кінці.

Ці фільми не тільки застануть вас зненацька своїм фіналом, але і вразять відмінною акторською грою і сюжетом.

Таллі

Драма «Таллі» поветствует про непросту долю молодої героїні на ім'я Морло. Вона зайнята вихованням двох дітей, один з яких серйозно хворий.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Брат Марло пропонує дівчині допомогти у вигляді найму нічної няні. Спочатку дівчина відмовляється, але все-таки погоджується. Так в її будинку з'являється загадкова Таллі, яка поступово завойовує довіру багатодітній матері.

Вбивство в Східному експресі

Фільм «Вбивство в Східному експресі» заснований на детектива Агати Крісті. Сюжет переносить нас у поїзд, де відбувається дивне і незвичайне вбивство. Кожен з пасажирів потрапляє під приціл правосуддя, подозреваясь у злочині.

Геть

Головний герой – темношкірий хлопець на ім'я Андре, який відправляється на вихідні відвідати батьків своєї білої дівчини Роуз. Він навіть не знає, що його чекає не милий вечерю, а страшне пригода в лігві расистів.

Таємниця 7 сестер

Сюжет оповідає про сестер, які зображають одну людину, оскільки вони живуть в недалекому майбутньому-антиутопії. В такому страшному світі люди не можуть мати більше однієї дитини.

Згідно з планом батька героїнь, вони вже багато років виходять у люди по черзі, граючи роль банківської служить Карен Сеттман. Одного разу героїні так і не дочекаються одну з своїх сестер і почнуть власне розслідування таємничих обставин її зникнення.

У 2010 році сценарій Макса Боткіна «Таємниця 7 сестер» опинився у чорному списку кращих сценаріїв, за якими ще не були зняті фільми.

Обитель тіней

Четверо дітей сімейства Мэрроубоун після смерті матері повертаються у велике відокремлене сімейний маєток. Діти звикли захищати один одного, мріючи про щасливе життя.

на Жаль, ніхто з них ще не досяг повноліття, а тому їм доводиться ретельно приховувати факт смерті своєї матері, щоб залишити будинок у свою власність і не опинитися в дитячому будинку. Однак крім юриста Тома, який частенько навідується до них і шукає зустрічі з господинею маєтку, у них є інша проблема – зловісна сутність, яка мешкає в стінах житла.
Стрічка була вперше представлена глядачам в рамках міжнародного кінофестивалю в Торонто.

Зникнення Сідні Хола

Будучи ще зовсім юним, Сідні Хол виявляє в собі талант письменника. Шкільний вчитель і друзі підтримують його і головний герой активно розвивається в письменницькому напрямку. Дуже скоро він публікує своє перше масштабне твір, чесну книгу про своє покоління. Книга стає популярною і, зрештою, стає бестселером. Не менше уваги привертає і особистість самого письменника. Раптово, на очах у мільйонів прихильників новоявлених Сідні безслідно зникає.

Месники: Війна нескінченності

Найбільш обговорюваний фільм за останні роки – це все Месники. Сюжет оповідає про супергероїв, які протистоять лиходієві Таносу. Месники за підтримки організації «ЩИТ», а також нових Вартових Галактики і жителів Ваканды мобілізують свої сили, щоб не допустити, щоб Танос знищив світ.

Нагадаємо, Шанувальники "Месників" від Marvel йдуть на крайні заходи, щоб побачити фільм

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Мішель і Барак Обама взялися за зйомки фільмів і серіалів

Також "Знай.ua" писав про те, що Як виглядають супергероїні з культових фільмів, коли не потрібно рятувати світ