В соціальній мережі Twitter користувачі з усього світу запустили незвичайний флешмоб. Заснований він на старому жарті. Тепер люди намагаються зібрати свій крик в каструлю. Користувачі викладають відео з хештегом #PotChallenge - так вони діляться результатами свого експерименту.

Ще більше року тому в Twitter з'явилося відео зроблене для Snapchat, на якому дівчина кричить в каструлю, накриває кришкою, чекає, а потім, відкривши каструлю, чує відлуння, що порушує всі закони фізики. З незрозумілих причин користувачі почали активно юзати цей допис у квітні 2019 року. На сьогодні у допису 9,15 млн переглядів. А тепер користувачі намагаються повторити, те, що дівчина зробила рік тому.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Брат героїні відео розповів потім, як дівчині вдалося порушити закони природи і провернути фокус. Виявилося, що вона просто кричала вдруге, прикриваючи рот і це і був той самий звук, що всі чули, коли вона відкривала кришку. Але людей вже не зупинити, і вони придумують свої забавні версії відкриття кришки, запустивши незвичайний флешмоб.

Люди в точності повторювали все за авторами оригінального відео, результати були несподіваними.

Ну, а якщо ви позбулися доступу до відмінної музики, то діставайте каструлю. Вона вам вже точно допоможе насолодитися звуками у відповідь на ваші крики.

Але кричати треба дуже обережно, адже каструля може і відповісти на таку нахабність.

У кожного флешмобу є свої недоліки і цей - не виключення. Деякі користувачі і правда були впевнені, що зможуть законсервувати крик в каструлі і були надзвичайно незадоволені тим, що у них нічого не вийшло.

Нагадаємо, що маленьке цуценя хаскі не дозволив будити дитину в школу.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що подружжя знайшло у лісі гігантські сліди, які не можуть належати ні людині, ні тварині.

Також, портал Знай.ua писав про жінку, яка ось вже 20 років носить мітку прибульців.