Еротичний гороскоп на 7 травня Овен

В цей день Овни зможуть проявити себе в обіймах коханого. Найкраще відпроситися з роботи і насолоджуватися один одним.

Еротичний гороскоп на 7 травня Телець

Сьогодні вам потрібно поговорити з партнером, щоб зрозуміти, як далі будуть розвиватися ваші відносини. В тому числі потрібно обговорити і еротичні питання.

Еротичний гороскоп на 7 травня Близнюки

В цей день вам захочеться екстриму, може навіть мазохізму. Тепер залишилося тільки знайти партнера, якому сподобається така пропозиція.

Еротичний гороскоп на 7 травня Рак

Сьогодні вашій половинці буде трохи некомфортно у ваших обіймах. Йому заважають розслабитися особисті проблеми і сумніви.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Еротичний гороскоп на 7 травня Лев

Вам треба поберегти сили і не сильно радіти сексуальним пропозиціям партнера. Якщо зараз дивуєтеся, то наприкінці тижня ще спасибі скажете.

Еротичний гороскоп на 7 травня Діва

Покажіться своєму партнерові в новому іміджі, більш розкутому і впевненому. Не забудьте про парфуми. Тим, хто без пари, вдасться сьогодні познайомитися з багатьма людьми.

Еротичний гороскоп на 7 травня Терези

Сьогодні найяскравіші відчуття ви будете переживати не в момент сексу, а під час прелюдії, так що намагайтеся продовжити це заняття.

Еротичний гороскоп на 7 травня Скорпіон

Найбільше на сексуальні подвиги вам будуть надихати слова, тому можете не приховувати свої почуття. Якщо промовчите, партнер теж буде мовчати.

Еротичний гороскоп на 7 травня Стрілець

Не поспішайте витрачати весь вільний час на любовні ігри. Вам він ще може стати в нагоді для інших справ.

Еротичний гороскоп на 7 травня Козеріг

Щоб поліпшити ваш сьогоднішній секс, все що потрібно зробити, це трохи часу провести разом з партнером в компанії друзів. Це підніме вам настрій.

Еротичний гороскоп на 7 травня Водолій

Сьогодні ви зрозумієте, що під час любовних ігор ви близькі не тільки фізично, але і морально. Ви стаєте все більш рідними один для одного.

Еротичний гороскоп на 7 травня Риби

У Риб сьогодні дуже неспокійно на душі, тому і секс у них виходить якимось надривним і нервовим, з перепадами.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.