Для багатьох людей найрідніша і найближча людина - улюблена мама. Скільки зворушливих віршів присвячено матерям! Але сьогодні ми не будемо говорити віршами. І підкажемо, як привітати маму гарними словами в прозі. Не знаємо, чи стало у вашій родині традицією накривати святковий стіл на честь цього дня?.. Тільки як би там не було, сказати їй кілька приємних теплих слів обов'язково варто! У цій статті мова піде про те, як привітати маму з Днем матері в прозі.

Привітання з Днем матері в прозі короткі

Традиційно у другу неділю останнього місяця весни Україна відзначає День матері. У 2019 році свято випадає на 12 травня, неділю. Він не є офіційним святом. Однак сказати мамам, які піклуються та люблять нас, декілька теплих ніжних слів просто необхідно.

Листівка з Днем матері
Листівка з Днем матері

Якщо ви не любите довго говорити, виберіть для найріднішої людини коротке привітання з Днем матері в прозі. Кілька ніжних слів, сказаних від душі, будуть для неї, безсумовно, дуже важливі:

Мамусю! Ти заслуговуєш на щастя, радість, посмішки та подарунки! Сьогодні разом із букетом цих чарівних квітів хочу подарувати тобі відмінний настрій, радість, здоров'я, любов та щастя! Нехай всього цього буде в твоєму житті предостатньо!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Я люблю тебе, люба матусю, більше всіх на світі! Ти для мене - промінчик сонечка у віконці! Залишайся завжди такою позитивною і райдужною! Я намагаюся брати з тебе приклад. І хочу, щоб твоє життя грало тільки найяскравішими фарбами!

Листівка з Днем матері
Листівка з Днем матері

Мамусю! Нехай твої оченята якомога частіше сяють від щастя! Хочу, щоб твоє життя було наповнене любов'ю та добром! Теплоти оточуючих тобі та світла в душі! Нехай твоє добре материнське серце не знає горя!

У цей особливий день хочу сказати тобі, мамусю, кілька теплих слів. Ти з пелюшок стала для мене ангелом-охоронцем. І я хочу побажати тобі багато посмішок, легкості та розуміння! Сонечка в душі тобі в будь-яку погоду! Нехай в твоєму житті буде якомога більше позитивних емоцій!

У День матері хочу подякувати тобі за глибину твоєї материнської любові, за твої переживання та сльози! Дякую за твою ласку й турботу, за твою безцінну працю! Нехай твої ночі будуть спокійними! І ми, твої діти, ніколи не дамо приводу для зайвих тривог! Будь здоровою та щасливою!

Листівка з Днем матері
Листівка з Днем матері

Якщо ви хочете сказати самій близькій та найдорожчій людині в світі багато теплих щирих слів, тоді скористайтеся наступною підбіркою довгих привітань із Днем матері в прозі.

Довге привітання з Днем матері мамі від дочки в прозі

Нагадайте улюбленій мамі ще раз про свою любов! Подаруйте їй ніжні красиві слова та теплі обійми! Нехай в її очах ніколи не буде сліз, а тільки радість та іскринки щастя!

Мамусю! Шлю тобі мільйон усмішок та відмінний настрій! Ти в мене велика молодчина і розумниця: завжди в праці та турботах! Твої руки так мало відпочивали... Нехай у майбутньому в тебе знаходиться якомога більше часу для відпочинку! Я буду тобі у всьому допомагати. Кажи мені про все! Я так хочу, щоб в твоєму житті було якомога менше розчарувань! Будь здоровою та щасливою! Нехай ніколи не буде нічого поганого! Знай і пам'ятай: я завжди люблю тебе більше всіх на світі!

Листівка з Днем матері
Листівка з Днем матері

Мамусю! Ти для мене - найближча та найдорожча людина на світі! Нехай я і вросла, але досі пам'ятаю ласку й ніжність твоїх материнських рук. Хочу, щоб у тебе в житті все складалося якомога ліпше! Благополуччя тобі та всього найсвітлішого! Знай: щоб не сталося, я завжди підтримаю тебе й допоможу, чим зможу. Будь оптимістичною та щасливою! Везіння тобі, успіхів і життя без проблем! Посмішок кожен день, ні краплі смутку й печалі! Я постараюся тебе не засмучувати, а лише в усьому підтримувати та допомагати!

Мамочко! Якби я була чарівником, то подарувала б тобі молодість душі та життєву енергію. Нехай у твоїй душі сяє море зірок і пахнуть мільйони квітів! Радій життю! Адже ти сама вчила мене жити з оптимізмом. Хочу, щоб твій настрій завжди був чудовим! Нехай твої очікування, мрії та надії втілюються в реальність! Хочу, щоб в твоєму житті відбувалися виключно найцікавіші та найяскравіші події! Нехай твій життєвий шлях буде вистелена килимом із любові та щастя!

Листівка з Днем матері
Листівка з Днем матері

Але не тільки дочки й сини вітають своїх мам зі святом. Близька подруга також може привітати з Днем матері. Не знаєте, що сказати в потрібну хвилину? Ми вам підкажемо. Візьміть на замітку привітання для подруги-матері в прозі. Побажайте їй від душі всього лише самого світлого й доброго.

Привітання з Днем матері в прозі подрузі

Якщо ваша подруга підтримує вас у всьому, її обов'язково варто привітати з Днем матері. Кращі друзі не тільки уі найважчий час поруч. Розділіть із нею радість цього чудового дня. Скажіть наступні гарні побажання в прозі:

Листівка з Днем матері
Листівка з Днем матері

Ти - не тільки моя найкраща подруга, але ще й супер-мама! Коли тобі погано, ти все одно посміхаєшся крізь сльози. Я навчилася від тебе забувати про колишні образи та життєві перипетії. Хочу побажати тобі в День матері плисти за течією життя на надійному сімейному кораблі до берегів острова Любові. А вітер із берегів острова Щастя нехай приносить у твою оселю все тільки найкраще!

Улюблена подруженько! З Днем матері тебе! Нехай із кожним днем ти стаєш тільки прекраснішою та розпускаєшся, мов та квіточка! Добра, затишку, гармонії та любові твоїй родині! Будь щасливою та везучою! Нехай таку чудову маму радують дітлахи! Нехай вони будуть слухняними і вихованими, в усьому тобі допомагають і розуміють, цінують твою працю, проявлені турботу та увагу!

У День матері тобі, подруженько, бажаю любові й ніжності! Нехай твої дітки будуть здоровими та щасливими, ніколи не приносять хвилювань! Насолоджуйся материнством, залишайся активною та оптимістичною! Будь доброю, ніжною, милою і найулюбленішою матусею!