Еротичний гороскоп на 13 травня ОВЕН

У цей день в несподіваний момент вашому щастю щось обов'язково завадить. То думка у партнера зміниться, то інтернет у вас закінчиться на цікавому місці.

Еротичний гороскоп на 13 травня ТЕЛЕЦЬ

13 травня Тельцям не варто залишатися наодинці з партнером, а відправитися в гості або покликати до себе друзів. Таким чином, у присутності інших людей цінність володіння вами різко підвищується.

Еротичний гороскоп на 13 травня БЛИЗНЮКИ

У цей день Близнюкам потрібно ретельно стежити за тим, що саме ви говорите під час статевого акту. Цілком можливо, що в запалі пристрасті ви ненавмисно видасте якусь таємницю.

Еротичний гороскоп на 13 травня РАК

13 травня Ракам не варто чіпати своїх партнерів і задовольнити свої фізіологічні потреби самостійно. Ви потребуєте не в сексі, а в швидкій та якісній розрядці.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 13 травня ЛЕВ

В цей день у Левів можуть бути бурхливі еротичні фантазії на яку-небудь незвичайну тему. Чим сильніше ви будете затискати в собі подібні бажання, тим яскравіше вони будуть розпалюватися.

Еротичний гороскоп на 13 травня ДІВА

13 травня зірки рекомендують закупити з партнером яких-небудь корисних для любовних ігор речей, щоб потім ще кілька тижнів не витрачати час, призначений для сексу.

Еротичний гороскоп на 13 травня ТЕРЕЗИ

У цей день вам доведеться переглянути свої погляди на секс, позбутися стереотипів, а також зізнатися собі у наявності деяких ерогенних зон. Будьте відверті з вашим партнером.

Еротичний гороскоп на 13 травня СКОРПІОН

13 травня в якості любовних ігор чудово підійде перегляд будь-якого романтичного чи еротичного фільму. Це дозволить вам налаштуватися на потрібний лад перед сексом.

Еротичний гороскоп на 13 травня СТРІЛЕЦЬ

У цей день Стрільцям захочеться показати всім своє кохання до другої половинки. Відповідно, швидше за все, вони захочуть зайнятися сексом в публічних місцях, де їх, швидше за все, «застукають».

Еротичний гороскоп на 13 травня КОЗЕРІГ

13 травня будь-яка зміна обстановки розбудить ваше еротичне бажання. Навіть зміна фіранок на вікнах помітно підігріє ваші почуття, а вже про переміщення ліжка і говорити не доводиться.

Еротичний гороскоп на 13 травня ВОДОЛІЙ

У цей день на вас чекає зустріч з прекрасним незнайомцем. Він буде настільки привабливим, що від вас буде потрібен буквально один крок для розвитку відносин. Можливо, він ваша доля.

Еротичний гороскоп на 13 травня РИБИ

13 травня ваш партнер буде захоплюватися усім, що ви робите в ліжку. Кожним вашим еротичним рухом, кожною сексуальною знахідкою, кожним пікантним компліментом.