Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Кішечка Марла переплюнула Стіва Бушемі: кумедний мем підкорює мережу

Кішка на прізвисько Марла підкорила соцмережі своєю схожістю з актором Стівом Бушемі, і на її сторінку у фейсбуці вже підписані тисячі осіб. Користувачі в захваті від її меметичних фотографій, а також визнають, що мордочка цієї киці настільки багатогранна, що вона могла б замінити в кіно і інших знаменитих артистів.

Profile

Geplaatst door Steve Buscemi Cat op Zondag 7 april 2019

Марла

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Remote file

Remote file

Remote file

Пузатий і бородатий Тор став крутим мемом. Переконайтеся в цьому самі

Після прем'єри останньої частини франшизи «Месники: Фінал» користувачі мережі не могли проігнорувати кардинальні зміни в зовнішності Тора. У мережі висміяли супергероя, який з'явився в новому образі в блокбастері.

Так, у фінальній частині саги персонаж відростив волосся і бороду, а також набрав зайві кілограми. Тепер розтовстілий бог грому постійний об'єкт численних жартів у соціальній мережі Twitter. Деякі користувачі порівнювали себе з ним, а інші згадували, якою рельєфною була постать персонажа в попередніх «Месниках».