Астролог розповіла, як зірки впливають на сексуальні стосунки: як проявляють себе в сексі чоловіки різних стихій і яких партнерок вони цінують.

Астролог Рената Раєвська спеціально для Clutch в ексклюзивному інтерв'ю відповіла на найдивніші та інтригуючі питання, які люди можуть задавати астрологу. Одне з них: як зірки впливають на сексуальні відносини?

Відповідь астролога була дивною. Виявилося, що зірки буквально визначають те, якою буде людина в своєму сексуальному житті, як вона себе проявлятиме, що найбільше цінуватиме в сексі і в партнері, і навіть те, які партнери їй будуть до вподоби.

Романтичні стосунки
Романтичні стосунки

Зірки можуть висвітити, який характер і яка потреба людини в сексі, яке у неї самовираження в сексуальному житті.

У чоловіка розглядається насамперед Марс, у жінки — це Венера. Ці планети формують сексуальний образ партнера.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наприклад, щоб дізнатися, який чоловік в ліжку, як він буде проявляти себе в сексі, потрібно подивитися, в якому градусі стоїть Марс і в якому він стоїть знакі Зодіаку.

Припустимо, Марс стоїть у знакі Вогню — це буде сильний, вольовий, темпераментний чоловік, можливо навіть десь сексуально агресивний, який буде здатний на будь-якого роду експерименти. А ось в повітряної стихії він вже буде більш далекий від цього, для нього головне чутливість, взаєморозуміння під час сексу. Це якісь швидкоплинні радощі, які буде розуміти тільки він, а жінці треба буде підлаштовуватися.

секрет міцних стосунків
секрет міцних стосунків

Чоловік у знаку Води відноситься до сексу як до чогось дуже трепетного. Він не може так просто взяти і вступити у статевий контакт. Є навіть такий секрет: саме у чоловіка водної стихії найменше партнерок за все життя в сексуальному плані. Він просто не може розкритися.

І чоловіки стихії Землі — це чоловіки, які цінують очима. Їм потрібно розуміти, що вони мають жінку — вона повинна бути пишна, гарна, струнка. І їм важливо мистецтво самого сексу.

Також дивіться відео, в якому астролог Рената Раєвська відповідає на запитання читачів.

Як повідомляв портал Знай.uа, ці жіночі імена мають погану енергетику і приречені на самотність.

Також Знай.uа писав про те, що астрологи дали поради для всіх знаків і розповіли, що кому більше підходить в питанні дієт і тренувань.