Вперше про те, що Библія і Старий Завіт містять безліч закодованих послань про майбутні події з'явилася ще від Ісаака Ньютона.

За життя вченому не вдалося довести свою теорію. Однак дізнатися істину зміг математик Елія Ріпс. Для цього він навіть зайнявся розробкою комп'ютерної програми, яка проаналізувала біблійні тексти.

За допомогою унікальної програми математику-досліднику вдалося розшифрувати 5 тисяч закодованих пророцтв.

Програма проаналізувала Старий Завіт і була помічена одна особливість. Так, поєднання більшості літер перетинаються і утворюють таким чином нові слова. Саме ці слова і створюють неймовірне безліч пророцтво про те, що чекає людство в майбутньому.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вчений вже отримав такі слова, як Мартін Лютер Кінг, Наполеон, Сталін, Гітлер і т. д. Ці люди змінили світ. Однак про них ніяк не могли дізнатися ті, хто записували писання, адже це було в далекому минулому.

Крім того, наголошується, що в текстах знайшли закодовані історичні події. Наприклад, Жовтнева революція 5676 року, якщо рахувати з дня створення світу, або 1917 рік. Комп'ютер відобразив додатково слова "Росія", "комунізм" і "він впаде".

В Біблії, зазначає вчений, також міститься інформація про відкриття Америки Христофором Колумбом французької революції, Голокост, теракти в Мадриді 2004 року і т. д. Більше того, Біблія згадала падіння комети на Юпітер 16 червня 1994 року.

Нагадаємо, загадка Всесвітнього потопу і Ноєвого ковчега розкрита.

Як повідомляв Знай. ua, вчені знайшли сліди існування біблійного царя.

Знай. ua писав, що у мережу злили моторошні пророцтва норвезької Ванги.