Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Хлопчик з мема «Успішна дитина» змінився до невпізнання: фото через 13 років

Популярний мем «Успішна дитина», героєм якого став маленький хлопчик, що стискає руку в кулак, вперше з'явився в серпні 2007 року. Але своєї актуальності мем не втратив і зараз.

Героя фото звуть Сем Грінер, і тоді йому було всього 11 місяців. Кадр на пляжі зняла його мама Лэйни у той момент, коли дитина набрала у руку цілу жменю піску і засунула його у рота.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не так давно користувачі мережі знову звернули увагу на Сема. Цього року йому виповниться 13 років, і в ньому важко впізнати того пухкого хлопчика зі стиснутим кулаком. Тепер його називають «Успішний чоловік». До речі, в 2015 році батьку хлопчика зробили дорогу операцію по пересадці нирки саме завдяки популярності мема з Семом.

Користувачі мережі висміяли банальні питання і створили крутий мем

Зараз у мережі стали популярними меми на тему "Дізналися?" і "Згодні?", хоча історія їх поширення почалася ще кілька років тому. Традиційно користувачі мережі іронічно висміюють банальні питання з допомогою випадкових зображень. Деякі меми доходять до абсурду.