Еротичний гороскоп на 19 травня ОВЕН

В цей день Овнам захочеться пристрасного сексу, але їх партнер не буде до цього готовий. Самопочуття, робота, домашні клопоти – все це може стати перешкодою на шляху до інтимної близькості.

Еротичний гороскоп на 19 травня ТЕЛЕЦЬ

19 травня вам буде складно орієнтуватися в тій непростій обстановці, що складеться у вашому ліжку. Ваше положення виявиться не виграшним, через що може статися нервовий зрив.

Еротичний гороскоп на 19 травня БЛИЗНЮКИ

В цей день вам буде мало власних рук і рук партнера в ліжку. Для того щоб випробувати сексуальне задоволення, візьміть з собою в ліжко яку-небудь ненав'язливу іграшку.

Еротичний гороскоп на 19 травня РАК

19 травня Раки залишаться сексуально незадоволеними навіть після декількох годин безперервного заняття коханням. В ліжку ви, швидше за все, будете шукати те, чого так і не знайдете.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 19 травня ЛЕВ

В цей день у вашій душі може прокинутися сентиментальність. Ви будете милуватися при вигляді кошенят, милуватися квітами і демонструвати свою тонку натуру. До сексу краще не опускатися.

Еротичний гороскоп на 19 травня ДІВА

19 травня Діви будуть ходити, немов загіпнотизовані інтимними перспективами, що відкриваються. Ви зрозумієте, що з партнером багато поки що недосяжно.

Еротичний гороскоп на 19 травня ТЕРЕЗИ

В цей день Терези можуть спокійно видихнути і злегка розслабитися – найважчий період вже позаду. Не завадило б відзначити це інтимним святом, але у вас може не вистачити сил на секс.

Еротичний гороскоп на 19 травня СКОРПІОН

В цей день ваш партнер несподівано зламає ваші плани на ранок, день і вечір, чим приведе вас до здивування. У підсумку ви з задоволенням підтримайте всі його сексуальні ініціативи.

Еротичний гороскоп на 19 травня СТРІЛЕЦЬ

В цей день Стрільці будуть ділитися зі своїм партнером «піднесеним» еротичним настроєм. Якщо ви злегка покрутитеся біля коханого, то у нього закрутиться від вас голова.

Еротичний гороскоп на 19 травня КОЗЕРІГ

В цей день партнер доведе вам, що ви помилялися щодо сексуальних вмінь, тому що ви відчуєте щось неймовірне. Це змінить ваше життя, у вас з'являться нові цілі і теми для роздумів.

Еротичний гороскоп на 19 травня ВОДОЛІЙ

В цей день ви будете справжнім героєм у ліжку. Просто насолоджуйтесь, адже ви на все це заслужили. Проте варто пам'ятати, що подібні подарунки долі надовго не даються.

Еротичний гороскоп на 19 травня РИБИ

В цей день вам буде корисно подумати не про всілякі достоїнства вашого обранця, а про його недоліки. Це підвищить вашу власну самооцінку і поліпшить якість сексу.