Для багатьох дівчат випускний бал стає приводом для втілення дитячих мрій про прекрасну сукню принцеси з казок і мультфільмів. Але варто відмовитися від пишних суконь з корсетами та кринолінами і відверто "випускних". Це не лише немодно, а й незручно і більше нікуди одягнути.

Романтичність

Перший – майже безпрограшний варіант – зробити акцент на жіночність. Тим паче пишні спіднички та квіткові принти знову в тренді.

У цьому сезоні модні доми пропонують сукні, прикрашені ніжною квітковою аплікацією, невагомими воланами різних форм і розмірів, повітряною органзою. Також актуальна атласна і шовкова тканина. Для сукні в такому стилі найкраще підійдуть пастельні, приглушені тони. Довжина будь-яка – міні, міді, максі.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шик і диско

Золото і срібло; блискучі, як фантики від цукерок, тканини; паєтки, блискітки, стрази, люрекс і стрази; бохо – це все вписується в найголовніший тренд цього року, натхненний диско 1980-х років і епохою хіпі. Тут важливо не перестаратися з аксесуарами, взуттям і макіяжем, щоб образ не вийшов перевантаженим і вульгарним.

Комбінезони і брючні костюми

Дівчата на випускний воліють сукні, але останні декілька сезонів у моді комбінезони і брючні костюми, особливо білого кольору – випускниця в такому вбранні точно не залишиться непоміченою. У тренді залишається піджак на голе тіло, але юним дівчатам варто утриматися від такого вибору, інакше може видатися вульгарною і не до місця сексуально збентеженою.