Навчальний рік закінчується. Зовсім скоро настане довгоочікуваний день всіх школярів і вчителів – останній дзвоник 2019. Для першокласників та випускних класів– це не просто свято, а й новий етап в їх дорослому житті. Але як віддячити улюбленим викладачам і висловити їм свою повагу? Ми допоможемо вибрати нестандартний і стильний презент.

Що подарувати вчителю на останній дзвоник?

Закінчення навчального року або навіть школи – свого роду життєвий рубіж. У цей день хочеться сказати слова подяки вчителям, які допомагали, мотивували і підтримували учнів весь рік. Звичайно, подарунок – не обов'язковий атрибут свята, а особисте рішення кожного з батьків. Але хто ж не захоче порадувати шкільного вчителя, який присвятив життя вихованню наших дітей.

Квіти, цукерки, солодощі і елітні напої – класичні подарунки на останній дзвінок. Але що робити, якщо хочеться подарувати щось незвичайне і особливе? Про це розповідаємо далі.

Портрет класному керівнику з фотографій класу. Здалеку такий подарунок виглядає як портрет вчителя. Однак зблизька можна побачити десятки маленьких фотографій, з яких складається портрет. Наприклад, можна використовувати знімки кожного учня або групові фотографії – з пікніків, поїздок, виступів, екзаменів. Загалом, самі яскраві та емоційні моменти в житті.

Что подарить на последний звонок

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Такий портрет буде ідеально підходити в якості подарунка на останній дзвінок. Тим більше, що в такому випадку вам буде що згадати під час зустрічі випускників через пару років.

Ще один варіант – портрет, що складається зі слів подяки вчительці. Такі вироби своїми руками найчастіше роблять для класного керівника, адже саме він вкладає найбільше сил і часу в своїх учнів. Такий портрет – це душевний, красивий подарунок, який безсумнівно зворушить до сліз.

Іменний щоденник. Персональна елегантна записна книжка – ще один відмінний варіант подарунка на останній дзвінок. Погодьтеся, складно уявити вчителя без блокнота. Їм постійно доводиться щось записувати від руки. А якщо ви додасте до такого необхідного подарунку ще й персональне гравіювання, то зможете отримати не традиційний, а супер ексклюзивний презент.

Что подарить на последний звонок

Розумний квітковий горщик. Очевидно, що квіти в приміщенні створюють затишок і красу. Не виняток і шкільні класи. Однак через завантаженість вчителів і школярів часто виходить, що доглядати за рослинами нікому. Але на допомогу приходять сучасні технології. Любителі квітів і рослин будуть в захваті від стильного дизайну горщика з системою автополиву і вбудованою лампою для створення потрібного світлового режиму. Нестандартний подарунок, який буде радувати кожен день.

Тур вихідного дня. До кінця навчального року втома учителів не менша, ніж у учнів. А часом і більша. Якщо ви до цих пір не знаєте що подарувати вчителю від батьків, то ось вам оригінальний презент – тур або поїздка. А ось куди і на скільки днів – залежить від бюджету. Головне, що такий презент допоможе вчителю скинути накопичений стрес. Так, наприклад, ви можете оплатити вихідні в заміському готелі, з можливістю відвідати СПА та подихати лісовим повітрям. Ще одним варіантом може стати сертифікат нових вражень. Учитель сам вибере, що йому до душі: політ на повітряній кулі, кінні прогулянки або уроки екстремального водіння.

Сертифікат на відвідування курсів. Тренд цього року – сертифікати на відвідування різних курсів за професією або хобі. Сьогодні не у всіх шкіл є можливість відправляти своїх вчителів на курси підвищення кваліфікації, різні семінари та освітні форуми. Тому ви можете самі придбати квитки на тематичний захід, щоб ваш учитель зміг бути на хвилі сучасних технологій навчання.

Что подарить на последний звонок

Куди ж на останній дзвінок і без букета. Квіти – найкращий презент для жінки-вчителя або навіть директора. Найпопулярніший подарунок на останній дзвінок – букети або солодощі. І навіть якщо ви вирішили подарувати щось більш суттєве, то все одно варто презент доповнити квітами. Так все буде виглядати більш урочисто. Тим більше, відомо, що всі жінки люблять квіти.

Что подарить на последний звонок

Крім того, класику можна і переосмислити. Наприклад, це може бути букети з цукерок, що набирають все більшої популярності в Україні. До того ж, їх можна зробити самостійно.

Торт на замовлення. Можна також запросити всіх викладачів на чай з оригінальним, зробленим на замовлення тортом на навчальну тематику. Вчителі з задоволенням проведуть час в неформальній обстановці і поспілкуються з учнями та їх батьками перед довгими канікулами.

Ми не рекомендуємо дарувати вчителю косметичні засоби або духи. Можна не догодити смакам викладача. Як варіант, краще презентувати подарунковий сертифікат в фірмовий магазин, де людина зможе самостійно вибрати те, що йому необхідно. Ще один спосіб віддячити вчителю – сертифікат в салон краси, якщо це жінка і одягу або будматеріалів – чоловікові.

Також доречно буде подарувати набір хороших канцтоварів, годинник або ділової портфель.

Що подарувати на останній дзвоник випускнику?

Багато батьків на свята своїй дитині дарують гроші. Ідея хороша і практична. Однак є ймовірність, що гроші закінчаться в той же день, а пам'ятного подарунка так і не буде. Тому ми пропонуємо список подарунків на останній дзвінок, які ваша дитина точно оцінить.

Прекрасна можливість провести останні дні всьому класу – поїхати на екскурсію або заміський пікнік. Можна окремо найняти фотографа, який зніме всі пам'ятні моменти.

Випуск зі школи – важливий момент в житті кожної дитини. Їм доведеться зробити одне з найважливіших рішень – вибрати майбутню професію. У цей пам'ятний день можна зробити значущий подарунок, особливо, якщо ваша дитина намагалася і отримала золоту або срібну медаль. Наприклад, дівчині можна презентувати ювелірну прикрасу, а синові – наручний годинник.

Что подарить на последний звонок

Будьте практичні. Ідеально підійде подарунок, який майбутній студент зможе використовувати в подальшому навчанні. Наприклад, ноутбук, комп'ютер або планшет. Також корисним буде диктофон, за допомогою якого студент зможе записувати лекції.

Дитині обов'язково знадобляться предмети, які він зможе використовувати в майбутньому вузівському навчанні. Наприклад, функціональний щоденник, костюм або набір спеціалізованої літератури. Також дитину можна порадувати новим чохлом для ноутбука, сумкою, флешкою. Пам'ятайте, що подарунок повинен бути корисним.

Якщо ж ви знаєте смаки своєї дитини, то можна вручити йому сертифікат на проходження будь-яких курсів. Останнім часом в Україні величезну популярність набирають IT-освіта і вивчення іноземних мов.

Школа позаду, попереду вступ до ВНЗ. Однак дитині буде корисно відпочити перед перед тим, як приступити до нового навчання. Тому відмінним подарунком буде путівка на відпочинок на море або на базу відпочинку.