Знаменитий Доктор Хаус мав рацію, обравши своїм гаслом вираз: "Всі брешуть". Всі люди так чи інакше не завжди говорять лише правду. У певних випадках дехто вважає за краще збрехати заради досягнення своїх цілей, дехто – заради спокою в домі чи щоб не зробити боляче комусь, а дехто - для розваги.

Однак, на думку астрологів, існують знаки Зодіаку, які просто не можуть прожити без брехні та обману. Патологічна брехня у них закладена природою.

Астрологи назвали зоряні знаки, які вважаються найбільш брехливими.

Телець
Тельці дуже хитрі. Вони не стільки брешуть, скільки маніпулюють. Представникам цього знаку подобається отримувати від людей те, що їм потрібно. Тому вони будуть віртуозно викручувати факти в потрібному їм світлі, недоговорювати і брехати, щоб у людини склалося потрібне їм враження.

Телець Пенелопа Крус Народилася: 28 апреля 1974 року

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Скорпіон
Лукавість для представників цього знаку - далеко не рідкісне явище. Причому не можна сказати, що Скорпіони використовують брехню виключно в якихось певних цілях. Найчастіше вони обманюють просто заради забави, розваги. Але, зазначимо, що довіра до них може дорого обійтися оточуючим.

Скорпіон Скарлетт Йоханссон Народилася: 22 листопад 1984 року

Лев
Леви вкрай брехливі. Вони брешуть, щоб здаватися такими, як усі. Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, розповідають казки про себе, своє особисте життя або власні успіхи. Викрити їх неважко, і їх обмани зазвичай нешкідливі.

Лев Кайлі Дженнер Народилася: 10 серпня 1997 року