Якщо незнайома людина хоче піднести вам у подарунок хрестик, варто насторожитися, адже релігійні речі, подаровані недоброзичливцем, можуть принести неприємності і навіть скоротити життя, повідомляє dailyhoro.

Забобонні люди пояснюють заборону на такий подарунок за допомогою відразу декількох прикмет.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

1. Символ віри і любові, що побував у чужих руках, здатний увібрати в себе чужу долю, а потім перенести її на нового власника. Разом з подарунком до людини перейдуть хвороби і невдачі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

2. Навіть якщо людина дарує хрестик з найдобрішими помислами і чистими побажаннями, сама передача хрестика з рук в руки порівнюється з ритуалом «покладання хреста». Іншими словами, дарувальник покладає на іншу людину всі тяготи свого життя, відбираючи у її щастя.

3. В народі вірять, що кожен несе свій хрест і вибирати його повинен сам. Настільки важливе заняття в минулому ніколи не довіряли стороннім.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав, що не можна робити на Вознесіння.

Також портал писав, що розкриті способи залучення грошей, любові та здоров'я на велике православне свято Вознесіння Господнє.