Гороскоп на тиждень Овен

На цьому тижні у Овнів намічається успішний захід. Однак просто підтримуючи себе на плаву, можна потрапити в пастку обставин, тому варто мислити масштабно.

Гороскоп на тиждень Телець

На цьому тижні у Тельців триває сприятливий період. Якщо хочеться справити враження на начальство, просунутися по службі або зірвати куш в розпорядженні цілий тиждень.

Гороскоп на тиждень Близнюки

На цьому тижні астрологи радять Близнюкам бути обережнішими у справах, в яких вони грають роль першої скрипки. Можна сильно здати позиції.

Гороскоп на тиждень Рак

На цьому тижні астрологи радять Ракам почекати з доленосними рішеннями. Варто провести роботу над собою і позбутися від зайвого занепокоєння.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Гороскоп на тиждень Лев

На цьому тижні все буде складатися непогано. Але будуть і вразливі місця - заздрісники, забуті справи або прикрі помилки, які можна пропустити.

Гороскоп на тиждень Діва

На цьому тижні краще всього займатися мозковим штурмом і розбором нерозв'язних завдань: вони обов'язково знайдуть рішення, яке виявиться не тільки простим, але й ефективним.

Гороскоп на тиждень Терези

На цьому тижні складний вибір або неможливість компромісу можуть розладнати Терезів. Цей період потрібно просто пережити і не піддаватися на різні провокації.

Гороскоп на тиждень Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам можна спокійно спостерігати за тим, як все складається на їх користь. Ситуація у життя розвивається вам на руку, але результати прийдуть трохи пізніше.

Гороскоп на тиждень Стрілець

На цьому тижні Стрільцям знадобиться пильність у спілкуванні з людьми. Не варто довіряти цінну інформацію тому, хто одного разу втратив довіру.

Гороскоп на тиждень Козеріг

На цьому тижні не можна випускати власне життя з-під контролю. Вчасно відповідайте на пропозиції, будьте в курсі подій і не затягуйте з прийняттям рішень.

Гороскоп на тиждень Водолій

На цьому тижні Водоліям доведеться затримуватися на роботі і воювати за своє право на відпочинок. Приготуйтеся до несподіваних перешкод там, де їх менше всього чекаєте.

Гороскоп на тиждень Риби

На цьому тижні варто двічі подумати, перш ніж писати своїм колишнім партнерам або давати другий шанс чоловікові. Доведеться згадати і про свої помилки.