Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Вчителька залучила учнів до навчання з допомогою мемів

Шкільна вчителька запропонувала учням зробити меми про себе і свої заняття в честь закінчення навчального року. Ризик був великий, але дівчина не прогадала. Тепер у неї є десятки скарг на домашні завдання, підліткових зізнань і жартів про уроки, і не всі з них по-дитячому невинні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Полторак прославився у мемах-катастрофах

Колишній міністр оборони України Степан Полторак, який опублікував фотоколаж зі зруйнованим Кремлем, став героєм мемів. Користувачі поєднували фото міністра з кадрами катастроф і відомих серіалів.

Полторак опинився на тлі палаючого собору Паризької Богоматері і став героєм п'ятої серії останнього сезону «Ігри престолів», в якій дракон спалив столицю Семи Королівств.