Дослідники, які довіряють нетрадиційним методам вивчення космосу заявили про важливу знахідку фахівців, яка дає шанс цивілізації на порятунок від згубної планети Нібіру. Так, експертам вдалося виявити логічне пояснення збільшеною в цьому році вулканічної активності по всій планеті.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання VistaNews.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нібіру
Нібіру

Нещодавні відомості про ймовірне виверження Великої Удіни на Камчатці підтвердили версію, засновану на математичному розрахунку. За версією фахівців, таким чином Земля "прогріває двигуни" перед зіткненням з іншим космічним об'єктом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Мова йде про лякаючу Зірку смерті, яка неодноразово демонструвала свою присутність біля Землі і посилала сигнали про прийдешній кінець світу. Вільні дослідники стверджують, Землі як планеті майже нічого не загрожує.

Міфічний ковчег було знайдено у несподіваному місці. Експерти впевнені, що в біблійному міфі описана сама Земля, здатна "коригувати" свою орбіту за рахунок розташованих в надрах орбітальних "двигунів".

Нагадаємо, аннунакі побудували на червоній планеті брами кінця світу.

Як повідомляв Знай.uа Нібіру займе місце Місяці: підготовка по знищенню супутника вже почалася, що буде з нами.

Знай.uа писав, до Землі з космосу летить холодна смерть, розміром з НСК "Олімпійський".