Ця 64-річна жінка довела, що стати моделлю ніколи не пізно. Вийшовши на пенсію, вона стала відомою на весь світ в якості моделі. Про це передає Clutch.

Цю неймовірну жінку звуть Сара Джейн Адамс. Їй 64. І вона одна з найбільш затребуваних моделей в світі. До того ж, Сара — ікона стилю для тисяч жінок і обличчя всесвітньо відомих брендів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сара ніколи не була красунею. Більше того, свою зовнішність вона вважала дуже посередньої, і точно ніколи не думала, що стане моделлю. Особливо на старості років. Але це сталося.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У жінки є люблячий чоловік, дві дорослі доньки-близнючки і свій невеликий бізнес. Вона робить етнічні прикраси ручної роботи. І ось одного разу доньки умовили її завести аккаунт в Інстаграм, щоб просувати і продавати її прикраси через Мережу.

Спочатку Сара не підтримала ідею з особливим ентузіазмом, адже вона зовсімне розбирається в Інтернеті. Але доньки її вмовили. Перший час підписників у жінки було зовсім мало – її прикраси не були надто популярні. Але коли Сара виклала в Instagram своє особисте фото, де вона просто позує на тлі білої стіни в незвичайній спортивній куртці, воно підірвало мережу – кількість її підписників невпинно зростала.

Це і стало для Сари квиток у краще життя. Її зовнішність, її стиль. Вона одягається так само, як і в юності, і не фарбує волосся, щоб приховати сивину. Їй подобається вінтажний одяг і велика кількість барвистих візерунків. Це створює неповторний образ.

Популярність Сари зростала. Підписників стало близько 200 тисяч. Після цього її помітили модельні агентства і всесвітньо відомі бренди одягу.

Незабаром Сара вже крокувала по подіуму на показах і стала обличчям фірми Adidas!

Жінка щаслива, що вже в такому поважному віці змогла втілити мрію свого дитинства і стала моделлю світового масштабу. Зараз її телефон розривається від дзвінків і пропозицій різних брендів стати їх особою.

Нагадаємо, похищенный пес повернувся до господарям через 2 роки.

Раніше Знай.иа повідомляв, мужчины всього світу обрали першу красуню планети.

Також Знай.иа писав, появился трейлер гучного українського фільму для всієї родини.