Гороскоп на тиждень ОВЕН

На цьому тижні будь-які ваші ініціативи буде зустрічати похмуре нерозуміння. Навряд чи вдасться знайти однодумців, особливо на роботі.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні варто забути про авантюри. Як би не співали оточуючі, що ризик - справа благородна, утримайтеся від нього.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні обставини складуться не на вашу користь. Але навіть якщо впевненості в силах зменшиться, це зовсім не привід відмовитися від своїх планів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Гороскоп на тиждень РАК

На цьому тижні вас можуть очікувати проблеми. Доведеться побігати з паперами по установам. Зате пропадуть багато ваших неприємностей.

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

На цьому тижні в справах сердешних краще пересуватися на м'яких лапах і нікого не залучати в якості судді. Довіряйте своєму внутрішньому голосу.

Гороскоп на тиждень ДІВА

На цьому тижні вас затягне безодня розбіжностей. До складних питань, хто саме що конкретно один одному повинен, відповіді знайти буде непросто.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

На цьому тижні ви поринете з головою в роботу. Несподівано з усіх боків надійде маса пропозицій. Можливо, час збирати валізу.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

На цьому тижні навіть звичайні завдання потребуватимуть великої напруги. Перешкоди будуть чекати на вас на кожному розі. Не намагайтеся пробити стіну лобом.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні вашій продуктивності можна тільки позаздрити. Головне — втриматися і не намагатися підлаштувати під свої плани оточуючих.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

На цьому тижні не рекомендується лінуватися, зберіть волю в кулак. Власні досягнення оцінюйте скромно, так як навколо багато заздрісників.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

На цьому тижні не засмучуйтеся через дрібниці і не опускайте руки. Ідіть на розумний компроміс з усіма, хто його потребує. Буде час спокійно обміркувати хвилюючі питання.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні максимально використовувати свої можливості на роботі. Пам'ятайте, що впертість заведе вас зовсім в іншу сторону.