Астрологи кажуть, що липень 2019 року буде вкрай насиченим місяцем для більшості знаків Зодіаку. І справа не лише у відпустках, цікаві події можуть відбуватися і на роботі в тому числі.

Однак не лише робота буде турбувати більшість людейі в цьому місяці. Кохання, здоров'я і фінансова сторона роботи - ось що завжди хвилює представників всіх знаків Зодіаку.

Астрологи розповіли, чого конкретно очікувати різним знакам Зодіаку у липні 2019 року.

Овен

Кар'єра і гроші. Поточне місце роботи Овнів не влаштовує. Ні росту, ні грошей, ні прогресу, та й часу вільного майже немає. І саме в липні бажання змінити місце роботи стане максимальним. А ось його реалізація пройде не так гладко, як хотілося б.

Кохання. Все буде дуже бурхливо і мінливе. І якщо Овни не зможуть навчитися контролювати свої імпульсивні вчинки і рішення, то все може стати досить погано. Однак шанси на вдале вирішення більшості проблем є.

Здоров'я. В принципі, все добре, не рахуючи деякої емоційної пригніченості і невдоволенням життям.

Телець

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Кар'єра і гроші. Тельці відчувають нагальну потребу в розвитку в професійному плані. Якщо поточна робота таку можливість надає - відмінно. Якщо немає - що ж, поки що позбуватися від роботи рано. Але нічого не заважає одночасно і працювати, і розвивати свої професійні навички у вільний час. Тим більше, що в цьому місяці можливі непередбачені витрати.

Кохання. Тельцям, м'яко кажучи, не до любові. Навіть стабільні і тривалі стосунки зазнають деяке охолодження. Однак до розставання навряд чи дійде. Крім того, зараз марно шукати нові відносини - краще зосередитися на тому, що вже є.

Здоров'я. Стрес, стрес і ще раз стрес. Так що - більше відпочинку, причому саме такого, який максимально розслаблює. А не того, що хочуть від Тельців оточуючі.

Близнюки

Кар'єра і гроші. Близнюкам варто запастися терпінням. Зараз не той період, щоб міняти місце роботи. Та й, чесно кажучи, воно цілком собі нічого. Зараз деяка стабільність куди важливіше гіпотетичних можливостей. Ще й тому, що в липні Близнюки будуть витрачати особливо багато грошей. І можуть втратити великі суми буквально на рівному місці.

Кохання. Близнюкам не подобається те, що з ними зараз відбувається. Взагалі. Самотні будуть наполегливо шукати собі пару - і навіть знаходити. А сімейні можуть мало не до розлучення дійти. Тому не варто в цьому місяці приймати поспішні рішення. Жага змін - це, звичайно, добре - але не завжди.

Здоров'я. Підвищена ймовірність побутових травм і харчових отруєнь. Висока ймовірність набору зайвої ваги. Варто почати стежити за дієтою і займатися спортом. Але тільки під контролем професіонала.

Рак


Кар'єра і гроші. Варто дуже уважно читати всі документи, які доводиться підписувати на роботі. І взагалі - ставитися з підвищеною увагою до всього, що відбувається. Але можливі спроби обману - це ще не привід змінювати роботу, оскільки це можна використовувати в своїх інтересах. Що стосується грошей, то Раки раптово виявлять додаткові джерела доходу.

Кохання. Все досить стабільно. Особливо якщо партнери Раків вже трохи звикли до особливостей їхнього характеру. А якщо самі Раки будуть проявляти терпимість по відношенню до оточуючих, то все буде добре. Але шукати нові відносини зараз - не найкраща ідея.

Здоров'я. Загостряться хронічні проблеми. Посилиться ризик стресу. Підвищаться шанси заробити собі ожиріння. Так що Ракам варто обов'язково почати стежити за дієтою, більше відпочивати і пройти профілактичний огляд у фахівців.

Лев

Кар'єра і гроші. Левам краще не лізти в конфлікти, які будуть відбуватися на роботі. Звичайно, дуже хочеться показати себе компетентним вирішувачів проблем і вмілим лідером, але зараз для цього не найкращий час. Люди не готові це приймати від Лева, так що можуть озлитися і сильно ускладнити йому життя. Що стосується грошей, то від Левів зараз потрібно здорова економія. Так, ситуація в цілому сприятлива, але не настільки, щоб можна було витрачати гроші на все, що хочеться.

Кохання. Все складно. Деякі Леви будуть хотіти відродити минулі стосунки, інші - будуть намагатися домінувати у стосунках, причому навіть на етапі знайомства. Ось тільки ні до чого хорошого все це не призведе.

Здоров'я. Левам варто навчитися контролювати свої пориви і бажання. Інакше занадто часто вони будуть надаватися в стресовій ситуації, та й ризик травм в липні у них підвищений. Тому питання особистого психологічного здоров'я повинен вийти на перший план.

Діва

Кар'єра і гроші. Ніяких змін в кар'єрі не намічається. На щастя це чи ні - нехай Діви самі вирішують. Але такий спокійний період можна використовувати для поліпшення власних навичок і зміцнення позицій. Що стосується грошей, то тут теж повний порядок. Додаткові джерела доходу дозволять почати формувати фінансовий резерв на випадок непередбачених обставин.

Кохання. Діви зараз переживають емоційно нестабільний стан. Проходитиме переоцінка зв'язків і ролі любові в їх життя. Так що дуже багато для цього знака Зодіаку може помінятися. У зв'язку з цим не варто приймати будь-яких радикальних рішень, які не обдумавши ситуацію і не проконсультувавшись з кимось, кому Діви довіряють.

Здоров'я. Якщо діви змінять свій спосіб життя на більш здоровий - ніяких проблем не буде. Навіть спортом займатися не обов'язково - достатньо почати правильно харчуватися і висипатися ночами.

Терези

Кар'єра і гроші. Терезам варто міняти роботу тільки в тому випадку, якщо у них вже є місце, куди їх погоджуються взяти. Інакше - на жаль, доведеться терпіти, тому як відправляти у вільне плавання зараз занадто ризиковано. З іншого боку, зараз не все залежить від вчинків і рішень Терезів. А в фінансовому плані все майже спокійно. Деякі незаплановані витрати будуть, але нічого незвичайного. Якщо, звичайно, у Терезів все ще є робота.

Кохання. Дуже сприятливий час. Існуючі відносини зміцняться, отримавши нову свіжий струмінь раптових емоцій. А самотні Терези будуть особливо щасливі в своєму пошуку. Особливо якщо не будуть висувати завищені вимоги до потенційних партнерів.

Здоров'я. У Терезів зараз все добре. Але буде ще краще, якщо вони використовують власні можливості для того, щоб привести в порядок кого-небудь з близьких. Корисна порада або конкретна допомога - не важливо. Факт, що допомагаючи іншим, Ваги будуть ще сильніше зміцнювати свою внутрішню гармонію.

Скорпіон

Кар'єра і гроші. Скорпіонів чекає конкретний кар'єрний ріст. Вони давно вже над цим працювали і вважають, що заслужили. Не тільки вони, втім, так думають. Це буде вигідно і в фінансовому плані. Але тільки в тому випадку, якщо Скорпіон не будуть вив'язувати в ризиковані проекти і сумнівні інвестиції. Краще більш повільне зростання, але більш надійний.

Кохання. У першій половині місяця все просто ідеально, але ось друга буде затьмарена підвищеним ризиком конфліктів. Причому буквально через якусь дурницю. А оскільки Скорпіони все роблять на совість, то і скандали у них будуть видатні. Так що справа навіть до розставання може дійти, якщо ніхто не захоче поступатися.

Здоров'я. Все просто відмінно. Однак Скорпіонам потрібно навчитися правильно розслаблятися. Можна почати з найпростішої медитації.

Стрілець

Кар'єра і гроші. У Стрільців будуть можливості кар'єрного росту. Більш того, знову з'являться деякі вже відкинуті варіанти, які передбачають, зокрема, і поїздки за кордон. Але проблема в тому, що Стрільців і на минулій роботі все начебто влаштовує. Втім, ніхто не заважає Стрільцям зайнятися цими новими проектами в свій вільний час. І це принесе їм непоганий дохід.

Кохання. В особистому житті у Стрільців зараз все складно. Самотні будуть продовжувати безуспішно шукати собі пару, а ті, хто вже знайшли - розпочнуть влаштовувати конфлікти через сущої нісенітниці. І якщо так буде тривати і далі, то відносини можуть зруйнуватися остаточно.

Здоров'я. Особливих проблем зі здоров'ям не буде, особливо якщо Стрільці нарешті почнуть систематично займатися спортом або регулярно вибиратися на прогулянки.

Козеріг

Кар'єра і гроші. Козерогам не варто приймати радикальні рішення, що стосуються роботи, а зробити більший акцент на налагодженні партнерських зв'язків. І встановленні більш довірчих відносин з колегами і начальством. Адже найпростіший спосіб запобігти конфліктам на роботі - зробити так, що з вами було не потрібно конфліктувати. Що стосується грошей, то якщо Козероги будуть уважно стежити за своїми витратами та інвестиціями, то все буде добре.

Кохання. Дуже складний період в плані відносин. Перед Козерогами постане питання - чи хочуть вони зберегти те, що є, або ж самотність - теж непоганий варіант. Втім, астрологи рекомендують не поспішати - зараз не те положення планет, щоб приймати такі важливі рішення. А ось у одиноких Козерогів навпаки, є всі шанси нарешті виправити своє становище.

Здоров'я. Зараз не найкращий період в плані здоров'я - Козероги відчувають деяку перевантаження організму. Тому потрібно почати більше відпочивати, а також - відвідати лікаря для профілактичного огляду.

Водолій

Кар'єра і гроші. Ситуація у Водоліїв сумбурна. Є ризик як втратити роботу, так і навпаки, отримати підвищення. І передбачити, що саме станеться - неможливо. Так що варто просто більш уважно ставитися до того, що відбувається навколо. Що стосується грошей, то Водоліям варто докорінно переглянути з виття підхід до фінансів. Особливо - до необов'язковим витрат і ризикованих інвестицій.

Кохання. Ті Водолії, у яких вже хтось є, зіткнуться з деяким нерозумінням і невеликими конфліктами. Нічого серйозного, але дратує. Але якщо почуття справжні, то їм це не завадить. А ось у одиноких Водоліїв шансів змінити свій статус все ще немає. Навіть і намагатися не варто. Але що точно не потрібно робити, так це намагатися повернути минулі стосунки.

Здоров'я. Може спостерігатися деяке загострення хронічних проблем зі здоров'ям. Крім того, саме в липні Водоліям варто взяти відпустку. Можна навіть за свій рахунок. Зараз їм без серйозного відпочинку ніяк не можна.

Риби

Кар'єра і гроші. У Риб все добре. І кар'єра просувається, і зарплата росте, і можна навіть спробувати почати шукати нові місця роботи. Особливу увагу варто приділити встановленню нових ділових зв'язків. Саме вони принесуть і фінансову, і кар'єрну вигоду. З грошима теж все добре - Рибам навіть почнуть повертати гроші ті, хто колись брав у них щось в борг.

Кохання. Ідеальний час для коханняі стосунків. Старі зв'язки зміцнюються, нові - утворюються. І все, що потрібно Рибам для щастя - трішки більше терпіння. Тому що навіть для сприятливого трансформації потрібен час.

Здоров'я. У Риб все добре. А якщо вони таки почнуть систематично займатися спортом, то буде ще краще. Але при цьому їм не варто забувати і про правильну релаксації.