Цієї неділі на телеканалі «1+1» відбувся вирішальний етап «Нокаути», на якому зіркові наставники визначилися, з ким з учасників будуть йти до перемоги. Грандіозний Суперфінал відбудеться вже 7 липня.

За звання «Голос. Діти-5» у команді Дзідьзо боротимуться «душа української пісні» Вероніка Морська і юний Елвіс Преслі Ярослав Карпук. Так, на етапі «Нокаути» вокаліст зворушливо виконав народну пісню «Два кольори», яка присвячена мамам. Виступ хлопчика настільки вразив зіркового наставника, що, не чекаючи виходу на сцену всіх учасників своєї команди, Дзідзьо оголосив, що Ярослав потрапляє до прямого ефіру. Також, артист поділився дуже особистою історією. «Ця пісня зачепила мене дуже сильно, адже я дуже люблю свою маму. Коли мені було 13 років, у нас помер тато, і мама, щоб у нас, двох дітей, була можливість вчитися, змушена була поїхати закордон на заробітки. Я пережив цю самотність і не розумів, чому у всіх дітей є тато і мама, а де моя?», - і наставник додав зі сльозами на очах:

«Ярослав, ти у мене винятковий, тобі не треба тут сидіти, йди готуйся до фіналу».

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

З команди «Время и Стекло» до фіналу пройшов грузин Олександр Зазарашвілі і Карина Столаба, яка хоче довести батькам, що вокаліст - це серйозна професія. Коли на сцену вийшов співак з великим серцем - Олександр Зазарашвілі, Надя Дорофєєва знову не змогла стримати сліз. Хлопчик виконав пісню Майкла Джексона «Who's lovin you» і підкорив усіх своїм виступом.

«Це унікальний голос, унікальна дитина на проекті», - прокоментувала Джамала, а Дзідзьо додав, що Саша - це диво на Землі. За лаштунками юний артист розповів, що почав співати ще з 3-х років і мріє стати відомим співаком, адже тоді більше шансів бути почутим і звернути увагу суспільства на важливі проблеми: «У багатьох дітей немає сім'ї і будинку, мене це дуже турбує. Ставши відомим, зможу їм допомогти більше».

Зіркові тренери високо оцінили виступ і Карини Столаби, яка виконала хіт Lady Gaga «Million reasons». «На кожній репетиції Карина демонструвала сильний прогрес. Сьогодні вийшла і заспівала краще, ніж на репетиції», - сказала її тренер Надя Дорофєєва. Зірковий наставник також поділилася, що Карина дуже переживає через свій високий зріст, в той час, як сама співачка у шкільні роки соромилася своєї худоби: «Карина, я хочу сказати, що ти найгарніша, і твій зріст - це так красиво. Ти сьогодні впоралася на всі 200%, і ми пишаємося тобою».

У команді Джамали за звання «Голос. Діти» і поїздку до Disneyland Paris боротимуться юний стиліст Микита Ачкасов і Варвара Кошова, яка хоче довести, що здатна на більше. Киянин Микита Ачкасов мріє співати у мюзиклах, і тому на етапі «Нокаути» виконав сильну пісню з фільму «The Greatest Showman» - «Never Enough». Хлопчикові вдалося своїм виступом переконати зіркового тренера, що він гідний співати у Суперфіналі.

Боротиметься за звання переможця проекту і Варя Кошова, яка хоче довести всім, що може домогтися успіху завдяки своєму таланту, без впливу відомого тата. Після програшу на етапі «Бої» у третьому сезоні, Варя два з половиною роки готувалася, і в цьому році їй вдалося пройти у фінал з піснею The Weekend «Call out my name».

«Навіть якщо я не виграю, хочу продовжувати працювати над собою, не опускати руки. Але я вірю в свої сили і, як і кожен з нас, хотіла б перемогти. До того ж не хочу підвести свого тренера», - поділилася дівчина.

Раніше Знай.ua повідомляв, Джамала згадала, що відчувала у момент перемоги на "Євробаченні".

Також Знай.ua писав, Бабкін продемонстрував, як привчає новонародженого сина до музики.