Літо у самому розпалі. Липень місяць в Україні - це пора відпусток, відпочинку від плідної роботи та цікаве проведення часу. Тільки тих українців, у кого в цьому місяці відпустки немає, поспішаємо засмутити: додаткових вихідних у липні немає. Так що доведеться задовольнятися звичайними суботами та неділями. Давайте дізнаємося, які професійні, православні, національні та міжнародні свята можна відзначати у липні? Скільки робочих та вихідних днів у цьому місяці? Куди можна буде піти на вихідних? Незважаючи на те, що липень не порадує нас додатковими днями відпочинку, проводьте вихідні із задоволенням!

Скільки вихідних та робочих у липні?

У липні 2019 року 31 календарний день. Із них робочих - 23 дня. Законних вихідних у цьому місяці 8. Святкові дні професійних та православних, національних та междунароних свят, які не є офіційними вихідними, наступні:

• 1 липня - День архітектура України. День слідчого.

• 2 липня - Міжнародний день спортивної журналістики.

• 4 липня - День національної поліції. День судового експерта України.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

• 6 липня - Міжнародний день кооперативів.

• 7 липня - День Військово-морських Сил України. Свято Івана Купала - Різдво Предтечі та Хрестителя Господнього Іоанна.

• 8 липня - День родини.

• 11 липня - Всесвітній день народонаселення. Всесвітній день шоколаду.

• 12 липня - День Петра та Павла. День фотографа.

• 14 липня - День рибалки.

• 16 липня - День бухгалтера.

• 18 липня - Міжнародний день Нельсона Мандели.

• 20 липня - Міжнародний день шахів.

• 21 липня - День металурга.

• 26 липня - День системного адміністратора. День працівників торгівлі. День хрещення Київської Русі - України.

• 28 липня - День флоту України.

• 30 липня - Міжнародний день дружби. Всесвітній день боротьби із торгівлею людьми.

Вихідні та державні свята у липні 2019

Як бачимо, перенесення свят у липні здійснюватися не буде. Але можна обійтися і без додаткових вихідних. Давайте будемо задовольнятися тим, що є. Якщо у вас чомусь відсутні будь-які плани, і зовсім немає ідей, як відпочити у вихідний день, ми вам прямо зараз і підкажемо! Дізнайтеся, як можна організувати дозвілля вихідного дня, щоб було цікаво та весело? Відпочиваємо раззом з нами із позитивом!

Як відмінно провести час у липні?

На вихідних міські жителі можуть приємно проводити своє дозвілля. Адже законні вихідні ще ніхто не відміняв. Ми відпочиваємо цікаво та весело! Проведіть і ви свій вільний час із користю! Наш список допоможе визначитися. І обрати улюблені місця для відпочинку.

Найкраща добірка місць, які заслуговують на увагу:

• Прогулянка на теплоході. Не тільки в Києві, а й Кременчуці, Дніпрі, Одесі, Білій Церкві та інших містах України можна відмінно провести час із друзями або родиною на теплоході. Програму варто розглядати індивідуально: можна обрати звичайну прогулянку із панорамою на місто або віддати перевагу романтичній вечері на палубі чи дискотеці на теплоході. Вибирайте на свій розсуд музичну програму із саксофоністом, дитячу програму з аніматором або прогулянку на воді з екскурсоводом.

Вихідні та державні свята у липні 2019

• Несумний уїк-енд - зберіть друзів або рідних та близьких на пікнік за місто. Можна і в межах міста знайти чудові місця для компанії. Головне - не смітити та постаратися за собою прибрати, щоб наступного разу можна було із задоволенням повернутися на це місце знову.

• Культурне дозвілля: відвідайте музей, театр чи кінотеатр, музей, концерт, виставку. Приголомшливі спектаклі та чудова архітектура театру створять чарівну атмосферу. Ви приходите, радієте та переживаєте разом із героями. Це зворушливо і здорово! Підвищуйте свій культурний рівень і дітей! Краса музею та театру повинні заворожити й зачарувати. Закохуйтеся у театр із першого погляду! І нехай ваше серце, ваша душа та ваш творчий порив завжди рухаються у позитивному напрямку пізнавати будь-яку культурну спадщину.

• Насолоджуйтеся повітряною стихією! Політайте на повітряній кулі, літаку або дельтаплані. Ви навіть можете стрибнути із парашутом або вибрати тарзанку. Із повітря відкриваються дуже чудові пейзажі. І тепер не тільки птахи, але й ви зможете на собі відчути те непередаване відчуття польоту. Нехай фонтан емоцій і заряд позитиву залишаться із вами надовго. Повітряна стихія - це справді особливі спогади. І вони, безумовно, залишаться у вашій пам'яті надовго.

Вихідні та державні свята у липні 2019

А поки ви залишаєте свої страхи на землі та збираєтеся із думками піднятися в небо, пропонуємо добірку екскурсій одного дня. Забувайте про свої страхи, невпевненість, турботи та проблеми хоча б на 1 день. Нехай кожні вихідні у вас за спиною виростають крила радості та щастя!

Якою може бути екскурсія одного дня?

Два вихідних - це ті «дорогоцінні камені», якими гріх розкидатися. Проводьте їх із інтересом! Відчувайте радість та позитив! А тепер перейдемо безпосередньо до турів одного дня. Пропонуємо список ідей, актуальних для вихідного:

• Екскурсія до Вінниці на співаючі фонтани і до «Музею Пирогово». Український фонтан - яскраве творіння, що зачаровує. Це і втілення людської фантазії, і диво сучасної техніки. Увечері гостей зустрічає нічне шоу із синхронізацією музики, проектора і лазера. Удень варто відвідати моторошну й таємничу пам'ятка міста - ставки Гітлера «Вервольф».

• Поїздка у Буки Сквирського району Київської області - це чудове місце, де багато гарних скульптур, оригінальний ландшафтний дизайн. Фотографії, зроблені тут, виходять дуже чудовими.

• Музей під відкритим небом Пирогово на околиці Києва. Тут представлено побут і архітектуру України. Здається, що ви проходите тихими вуличками старовинного українського села. Ви можете захопити із собою плед та їжу. І відмінно провести час на природі величезної території музею. Або ж купити їжу на місці - тут дуже смачно готують найрізноманітніші страви.

Вихідні та державні свята у липні 2019

• Кам'яне село - чарівне своєю мальовничістю місце. Це геологічний заповідник, де закінчуються дороги. Але починається чарівність Полісся. Кам'яне село - досить загадкове місце в Україні. Тут ліс і тиша зливаються воєдино. А ще вражають величезні валуни каменів.

• Дендропарк у Кропивницькому - відмінне місце для вихідного дня із дітьми. Тут є не тільки дитячі атракціони, а й дорослі, сімейні та екстремальні. На вихідних часто проходять різні розважальні заходи для дітей: день морозива, желе або мильних бульбашок. Крім цього, заслуговує на увагу ландшафтний дизайн парку. Тут можна приємно провести час родиною.

Вихідні та державні свята у липні 2019

• Черкаси - місто зі своїми легендами, міфами й таємницями. Гостей зустрічають колоритна зелень, чудова архітектура і затишні парки. Можна відвідати Чигирин і Богданову гору. Це місце має сподобатися цінителям природи. Серце холодного яру дуже гаряче. А люди тут гостинні та чуйні.

• Поїздка у Почаїв, де відбуваються справжні дива зцілення. Маленьке містечко розташоване у Кременецькому районі Тернопільської області. До речі, не так далеко знаходиться джерело святої Анни, де потрібно занурюватися з головою, щоб бути здоровими цілий рік. Сюди також приїжджають ті, хто не можуть мати дітей. Джерело допомагає зцілитися і стати щасливими батьками.

• Чернігів - місто старовини й вікової історії. Насолоджуйтесь побаченим! Старовинні монастирі й собори, місця проживання святих старців і героїчне минуле наших предків, поза всяким сумнівом, заслуговують на вашу увагу.

• У Кіровоградській області є Музей ракетних військ. Раніше, за часів Радянського Союзу, це був надсекретний стратегічний об'єкт. А сьогодні діти й дорослі із задоволенням відправляються туди на екскурсії. Музей знаходиться поруч із смт Побузьке. «Холодна війна» вже далеко в минулому, але тут збереглися ракета РС-20В (15А18М) «Воєвода» і багато інших - не станемо розкривати усі секрети. Краще поїхати й подивитися все особисто. Тим паче, що можна по території ходити й чіпати об'єкти руками. Більш того - спуститися понад 30 метрів під землю.

• Для любителів природи відмінний варіант - гранітні скелі річки Тікич. У Трипіллі на вас чекають таємниці й скарби, краси гір і чудового природного світу. Місцевість багата не тільки чарівними ландшафтами, але й цікавою загадковою історією.

Вихідні та державні свята у липні 2019

Звичайно ж, цей список можна продовжувати до нескінченності. Адже в Україні досить багато місць, які заслуговують на увагу. Бажаємо вам приємних подорожей, яскравих подій та море позитиву. Нехай враження від побаченого будуть найнезабутнішими! Відпочивайте із задоволенням! І нехай кожні ваші вихідні будуть багаті чимось особливим!

Відео