Еротичний гороскоп ОВЕН

У цей день ваші бажання співпадуть з бажаннями партнера. Ви зможете втілювати в життя будь-яку свою фантазію, партнер обов'язково підтримає вас.

Еротичний гороскоп ТЕЛЕЦЬ

В особистому житті Тельців можливе загострення конфлікту з партнером. Доведеться якось з цим справлятися. Не соромтеся при необхідності користуватися хитрощами.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп БЛИЗНЮКИ

Попередьте заздалегідь партнера, якщо ви налаштовані на жорсткий секс, і вже починаєте прелюдію. Інакше він може не зрозуміти ваших цілей і дій.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Еротичний гороскоп РАК

Ви раптом усвідомите, що одне і те саме обличчя бачити в своєму ліжку вже не можете. Але не поспішайте шукати заміну. В партнері ще можна відкрити багато нового.

Еротичний гороскоп ЛЕВ

В цей день перед вами постане проблема інтимного характеру. Її можна буде вирішити різними способами, і найпростіший навряд чи виявиться правильним.

Еротичний гороскоп ДІВА

В цей день для Дів буде цікава бесіда після сексу – можливо, з неї ви дізнаєтесь багато нового про себе і про свою другу половинку.

Еротичний гороскоп ТЕРЕЗИ

Перед Терезами постане дилема: чи радіти тихому сімейному щастю, чи кинутися у вир з головою і пошукати пригод на свою «п'яту точку».

Еротичний гороскоп СКОРПІОН

В цей день ви проявите свою унікальну здатність читати думки партнера. Ваш коханець виявиться на сьомому небі від щастя і задоволення.

Еротичний гороскоп СТРІЛЕЦЬ

В цей день вам знадобиться моральна підтримка вашого партнера. Увечері на вас чекають бурхливі та пристрасні любовні ігри, які стануть найкращою нагородою.

Еротичний гороскоп КОЗЕРІГ

Козероги 8 липня будуть зачаровані металом у всіх його проявах. В ліжко слід захопити що-небудь дзвінке, наприклад наручники.

Еротичний гороскоп ВОДОЛІЙ

Ваш партнер погодиться на інтимну близькість з вами тільки в тому випадку, якщо буде відчувати, що ви цілком і повністю з ним щирі та відверті.

Еротичний гороскоп РИБИ

В цей день у вашому партнері раптом прокинеться екстремал. Спокійний секс на м'якому матраці за щільними фіранками скасовується. Навіть намагатися не варто.