Астрологи запевняють, що в році є більш і менш сприятливі дні. В особливі з них можна не тільки відзначати неймовірну удачу, але і загадувати на майбутнє.

"Якщо провести необхідні практики, в такі дати можна "начаклувати собі щастя" і забезпечити виконання бажань", – розповіла астролог Ефа Форина для OBOZREVATEL.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Астролог запевняє, що 9 липня невідповідний день для нових починань, краще зосередитися на духовних практиках для виконання бажань.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Наприклад, можна робити карткові розстановки, візуалізації, використовувати руни, читати замовляння, молитви, сури і так далі. Можна змалювати бажане на папері або скласти "карту бажань" - на аркуші картону або полотні наклеїти картинки-символи речей або подій, які ви хочете отримати в своєму житті", – розповіла Ефа Форина.

Вона повідомляє, що подібне можна робити на протязі всього дня 9 липня, а не тільки в певний час.

Раніше повідомлялося, що в середині літа українці відзначають самий загадковий і містичний свято року – Івана Купала. Стрибки через вогонь, купання на світанку, ворожіння на судженого – всі традиції цього свята сягають корінням у дохристиянські часи. Про всі особливості Івана Купала – читайте в нашому матеріалі.

Традиційний східнослов'янський свято Івана Купала відзначають 7 липня. Купала – це не державне свято, тому в цей день додаткового вихідного немає.

Нагадаємо, история головні традиції та обряди свята Івана Купала.

Як повідомляв Знай. ua, всі, що потрібно знати про святі Івана Купала.

Також Знай. ua писав, що категорично заборонено робити на Івана Купала.