Герцоги Сассекському, принц Гаррі і Меган Маркл, з'явилися на прем'єрі фільму "Король Лев" ця подія стала першим офіційним виходом у світ подружжя після народження їхнього сина Арчі, повідомило Сегодня.

Для світського заходу Меган Маркл підібрала total black look. Зокрема, вона одягла розкльошене чорне плаття-міді від Jason Wu з прозорим верхом і класичні човники від Aquazzurа. Елегантний образ доповнили скромні сережки Nikos Koulis і клатч Gucci.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Меган Маркл була приголомшлива

У свою чергу, принц Гаррі убрався в класичний чорний костюм з метеликом.
Відомо, що перед початком фільму члени королівської сім'ї поспілкувалися з деякими акторами та знімальною командою фільму, а також з представниками організацій, що займаються охороною навколишнього середовища.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Принц із дружиною одразу опинився в центрі уваги

Варто також згадати, що принц Гаррі особисто підтримує спільноти по по збереженню вимираючих тварин в Африці. Як повідомляв MIGnews.com.ua раніше, герцоги Кембриджські принц Вільям і Кейт Міддлтон відвідали заключний день Вімблдонського турніру, який пройшов 14 липня.

Нагадуємо, що Меган Маркл приголомшила розтовстілою фігурою, "збільшилася вдвічі"

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон вийшла у світ без білизни

Також Знай.ua писав, стало відомо, чому Меган Маркл терплять у королівській родині