Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою скрасить навіть дуже виснажливий день. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Новий мем про мандрівника в часі винесе вам мозок: готуйтеся до штурму

Зараз у мережі набирає популярність мем, присвячений мандрівникові в часі. Так, тайм-тревеллер приходить з майбутнього в 2019 рік і дає підказку про шокуючі події, які відбудуться в майбутньому. Інші з цих мемів відбуваються в минулому і зображують когось, хто дізнався про історичну подію, яка ще не відбулася.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Звичайна розмова з психологом перейшов у мем. Будь-яка ваша відповідь помилкова

У користувачів Twitter поширюють новий мем про самоприниження — і це саме те, чого нам не вистачало. Люди відповідають на питання свого психолога, але кожен раз помиляються.