Американський сценарист Крейг Мейзін, який працював над створенням серіалу "Чорнобиль", розповів про сцену, яку довелося видалити через хронометраж.

Це сцена у другому епізоді, коли персонаж Емілі Уотсон приходить до партійного працівника, повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

" Після цього слідує сцена, в якій ми бачимо, що він телефонує і намагається змусити чиновників дозволити йому скасувати демонстрацію 1 Травня в Мінську через забруднення повітря, але вони не дозволяють". розповів сценарист

Сценарист зазначив, що сцена в серіалі є абсолютно правдивою. Партпрацівник нічого не може зробити і теж вимушений відправитися на демонстрацію.

Мейзін нагадав, що в Києві та Мінську 1 травня пройшли демонстрації, на які вийшли люди, не підозрюючи про радіацію в повітрі. Сценарист зізнався, що шкодує, що видалив цю сцену.

Нагадаємо, зустріч з активістами АвтоЕвроСилы відбулася у Черкасах.

Як повідомляв раніше Знай.uа, компанія готує нову гру, про яку мріяли мільйони.

Також Знай.uа писав про те, що туристам краще пакувати валізи.