Стало відомо, що у сценарії популярного серіалу "Гра престолів" детально описується знищення Залізного трону і мотиви, які спровокували на це Дрогона.

Таким чином, творці відомого телесеріалу "Гра престолів" опублікували в мережі сценарій заключної серії культової саги і розкрили одну з її головних таємниць, а саме чому дракон Дейенеріс спалює Залізний трон, а не Джона Сноу, який тільки що вбив його "мати".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що шанувальники виявили в цій сцені неймовірний символізм. З їх точки зору, Дрогон знищив уособлення жадоби влади, яка й занапастила "мати драконів" Дейнерис. Ось тільки, як виявилося, найвеличніший трон був зруйнований абсолютно випадково.

"Дрогон хоче спалити весь світ, але він не чіпатиме Джона. Він видихає полум'я на стіну, підриваючи залишки величезних кам'яних блоків. Ми бачимо, як через плече Джона вогонь рухається до трону, - це не мета гніву Дрогона, а просто мовчазний свідок, який опинився в епіцентрі пожежі. Крізь леза трону ми бачимо, як полум'я поглинає його", - розповідається в сценарії фінальної сцени серіалу.

Нагадаємо, що батько "Гри престолів" злив головну фішку пріквела.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Гра престолів" встановила рекорд і здобула 32 номінації.

Також портал Знай.ua писав, що Мартін вже планує для "Вітрів зими" конкретне завершення.